Цветан Василев поиска оставката на Боби Михайлов

23593
Цветан Василев поиска оставката на Боби Михайлов

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов трябва да си даде оставката, тъй като не може вече да се справя със задълженията си, смята собственикът на "Ботев Пловдив" Цветан Василев.

„Многото скандали през есенния полусезон се дължат на нервността на определени хора и отбори, както и на неадекватното ръководство на Футболния съюз“, отбеляза по ТВ7 Василев, предаде агенция КРОСС. Той визира особено скандалния мач между неговия "Ботев" и "Лудогорец", който се игра в Пловдив и в който канарчетата паднаха с 0:1 след незачетен редовен гол за тях и недадена дузпа.

Бизнесменът допълни, че е останал недоволен и от начина, по който се договориха правата за телевизионното излъчване на шампионата в А група. „Аз нямам никакво съмнение, че ръководството на БФС трябва да си отиде, дори и само заради скандалите около телевизионните права. Вината е изцяло в ръководството – без ясни правила за провеждането на конкурси видяхте докъде се стигна. На всичкото отгоре освен, че бяха предоставени правата по някакъв начин под масата, но и качеството на излъчване е като на кабеларка“, допълни той.

Както е добре известно, Василев е собственик на Корпоративна търговска банка, в която се държат повечето от средствата, използвани от държавата. Той е и собственик на ТВ7, която наскоро неофициално, чрез Николай Бареков, поиска правата на А група за пролетния полусезон.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com