Манолев подписа с Фулъм до лятото

5891
Манолев подписа с Фулъм до лятото

Английският клуб "Фулъм" официално подписа с българския национал Станислав Манолев. Договорът е до лятото на тази година, предаде БГНЕС.

Клубът привлече българския национал под наем от "ПСВ Айндховен", като в договора на Манолев има опция за закупуване за още две години. Лондончани взеха защитника под наем до лятото, защото в момента не разполагат с исканите от холандците 1,5 милиона евро за неговите трансферни права.

"Дойдох тук, но знам, че ще трябва да се боря за мястото си. Гледам напред към мачовете в Премиършип, защото вярвам, че това е най-доброто първенство на света. Познавам Мартин Йол, защото, когато дойдох в Холандия, играхме срещу "Аякс", а той им беше наставник. Надявам се, че ако се представям добре ще мога да остана в клуба и след лятото", каза Манолев на официалния сайт на клуба.

Манолев подписа с Фулъм до лятото

Английският клуб "Фулъм" официално подписа с българския национал Станислав Манолев. Договорът е до лятото на тази година, предаде БГНЕС...

Манолев започва да тренира в "Пирин" през 1992 година. През 2005 година се мести в "Литекс", където играе три сезона. С ловчанлии печели Купата на България през 2008 година, както и шампионската титла през 2009 година. През 2009 година Манолев подписва с "ПСВ Айндховен". Има 76 мача за холандския тим.

Играйте във футболната игра на Actualno.com - "Лаком за гол".

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com