Стойчо Младенов разкритикува ръководството на ЦСКА на изпроводняк

7888
Стойчо Младенов разкритикува ръководството на ЦСКА на изпроводняк

Аз и екипът ми не сме получавали заплати от шест месеца насам. Това е пълен "батак". С тези думи вече бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов обясни какви са били условията за работа в червения клуб.

"Хората от моя екип ме съветваха да не поемам ЦСКА, знаехме какъв батак е в ЦСКА, знаехме какви са проблемите, но аз бях убеден, че ще се справим. Много ми е мъчно, че се разделяме по този начин, крайно обидно ми беше. 6 месеца не сме взимали заплати - аз и моите колеги", коментира Младенов на специалната пресконференция, която свика, предаде bTV.

"Най-голямата грешка на "Титан" е, че ме поканиха за треньор, защото аз постоянно изисквах нужните условия за работа. В клуба няма стратегия за развитие, не се знае в утрешния ден какво ще се прави, няма никакава последователност - това не е професионално, не отива на клуб като ЦСКА. Няма база, няма стадион, няма терени - обикаляме София и се чудим къде да тренираме", каза още Младенов.

Вече бившият треньор на армейците не пропусна да коментира и новия спортно-технически директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла. Младенов изрази разочарование от думите и поведението на Илиев през последния месец.

"Изключително съм разочарован от поведението му, защото до последния момент с него решавахме за селекцията, подготовката, а през цялото време е знаел, че ме сменят. Той обаче не ми каза нищо. Точно от него не съм го очаквал. Бяхме съотборници дълги години, не сме имали проблеми."

"Нека кажат в крайна сметка какъв е той в ЦСКА - строител или спортно-технически директор. Точният му пост не ми е известен", изля мъката си Младенов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com