X
 
 

АнтиСПИН кампания в Стара Загора за 14 февруари 

1062 0
АнтиСПИН кампания в Стара Загора за 14 февруари 
Снимка: Община Стара Загора
Под мотото „Любовта е приказен сън“  старозагорски младежи организират антиСПИН компания на 14 февруари. Тя е втори етап от Националната антиСПИН кампания „Моето здраве е мое право“ и от 12 до 13:30 часа ще предлагат  на старозагорци послания за любовта и виното, забавни игри и блиц викторина. Акцентите на проявата са свързани с любовта, сексуалното и репродуктивно здраве, толерантността, информираността, диалога между хората.

На пешеходната зона от южната страна на сградата на община Стара Загора младежите от Младежкия общински съвет, Детския съвет и Международния младежки център ще разпространяват специално изработени лотарийни билети с печалби - презервативи и информационни материали, прегръдки, валентинки. В „Нарисувай любовта“ всеки ще може да нарисува част от две платна посветени на  любовта и безопасното сексуално поведение, а желаещите ще могат да изследват ХИВ статуса си в мобилен кабинет. 

От 19:30 часа в Младежкия дом талантите от Младежки общински съвет ще представят своята пиеса - „Грабни/хакни любовта” от Виктория Димитрова. В тематичната вечер за 14 февруари ще участват и вокална студия ”Траяна глас”, хип хоп формацията на Центъра за подкрепа за личностно развитие и Кристина Иванова. 

Actualno.com

Етикети:

ЕП счита бюджета на Общността за неприемлив
ЕП счита бюджета на Общността за неприемлив

Проетобюджетът на Европейския съюз за 2021-2027 г., който се обсъжда днес на извънредна среща на върха на ЕС в Брюксел, е неприемлив за Европейския...