Actualno.com представя най-секси тенисистите извън топ 10 (Снимки)

26510
Actualno.com представя най-секси тенисистите извън топ 10 (Снимки)

Не е тайна, че спортистите са едни от най-желаните мъже. Освен със спортните си постижения, те често привличат и вниманието със своята външност и с подробности около личния си живот. Преди сезона на клей ще представим нашата класация за топ пет най-привлекателни мъже в тениса, които са извън десетте най-добри в ранглистата. 

Жереми Шарди

Мислите, че знаете всичко за тениса? Няма да повярвате от какво е била направена първата топка

Дори ако тенисът е любимият ви спорт, със сигурност има някои интересни факти за него, за които не сте подозирали. Ето някои от тях: Р...

Френското присъствие в класацията е Жереми Шарди. За разлика от негови колеги, около него не се шуми толкова много в медиите, но за нас той е достатъчно привлекателен, за да застане под номер 5 в класацията ни.

Шарди започва да тренира още на 6-годишна възраст, а днес се намира на 35-та позиция в световната ранглиста.

Фернандо Вердаско

Защо Григор не печели - вижте какво казва мистичното

Какво става с Григор Димитров? Този въпрос вълнува особено силно както всички български тенис маниаци, така и мнозина влюбени в играта ...

Несъмнено испанският тенисист Фернандо Вердаско е познат за любителите на спорта, особено на женската част от аудиторията. Вердаско започва да тренира още на 4-годишна възраст и днес, освен като талантлив тенисист се слави и като един от най-привлекателните в бранша. Той е и нашият номер 4.

В момента Вердаско заема 30-та позиция в световната ранглиста, но в края на март тази година 31-годишният испанец победи сензационно сънародника си Рафаел Надал на турнира в Маями в 3-ия кръг.

Вердаско притежава изключителни качества, но няма успехи на най-важните турнири. Най-голямата му победа е през 2009 г., благодарение на него Испания печели купа "Дейвис" насред Буенос Айрес на финала с Аржентина на Давид Налбандян и Хуан-Мартин Дел Потро.

В личен план обаче нещата за Вердаско стоят по-различно. Жените не могат да устоят на красивия тенисист. Той е имал връзка с колежките си Хисела Дулко и Ана Иванович, както и с моделите Дафне Фернандес и Присила Де Густин. Испанецът участва и във фотосесии за различни списания, които  радват женското око.

Фабио Фонини

Тенис звездите преди и сега (Снимки)

Звездите на мъжкия тенис безспорно са извървяли дълъг път до върха. Едно връщане назад към началото на тяхната кариера показва колко то...

Следващият тенисист в класацията ни - под номер 3, е Фабио Фонини. Италианецът е един от най-добрите тенисисти на клей в света. През 2013г. Фонини спечели турнира по тенис на червени кортове в германския град Хамбург, а през 2014г.  печели турнира на клей в Чили.

През годините, освен като добър тенисист, италианецът се е доказал и като плейбой. Името му постоянно се свързва с различни красавици. Любопитен факт е, че и две българки са станали жертви на чара на Фабио. Първата ни ракета Цвети Пиронкова нееднократно беше свързвана с Фонини, но тя така и не потвърди да е имало връзка между тях. Българският модел Светослава Симеонова, която живее в Италия, пък бе дългогодишната муза за италианския състезател, но Фонини прекрати отношенията си с нея заради колежката си Флавия Пенета. Фабио Фонини не може да остане извън светлината на прожекторите, с игра или с факти от личния си живот определено привлича вниманието върху себе си и отдавна има чара на истински хулиган. 

Фелисиано Лопес

Едва на 23, Гришо е човекът, който ще пише новата тенис история

Уморено от задушаването на Голямата четворка в мъжкия тенис, младото поколение играчи настоява за промяна. Наричат ги Генерация Б, защо...

Още един испанец влиза в класацията ни и заема втора позиция. Фелисиано Лопес от години е един от секс символите на световния тенис. Макар успехите му на корта да не са толкова много, той знае как да прикове погледа на жените върху себе си.

През март испанецът, който заема номер 12 в световната ранглиста, отпадна още във втория кръг на тенис турнира от сериите „Мастърс“ в Маями.

В други класации Лопес съвсем не е толкова назад. Той многократно е поставен на челни позиции за най-секси тенисисти. Прякорът в родината му е „Deliciano“ (възхитителен, разкошен) и беше измислен от Джуди Мъри - майката на световния номер три Анди Мъри. Миналата година "Делисиано" се снима за страниците на списание „Vogue“ заедно с приятелката си Алба Карильо и разгорещи всички свои почитателки.

Григор Димитров

Преди клей сезона: Шарапова губи здраво на корта от Уилямс, но печели на любовния фронт

Тенисист номер 1 на България Григор Димитров и неговата приятелка Мария Шарапова отпаднаха бързо от турнира на сериите „Мастърс&l...

Едва ли е изненада кой е номер 1 сред най-секси тенисистите в нашата класация. Григор Димитров, освен че е най-талантливият български тенисист, може да се гордее и с външния си вид и постиженията в личен план.

Димитров е номер 11 в мъжкия тенис, но все повече класации го определят за един от най-сексапилните мъже в света. В началото на годината българинът бе на 10-то място в класацията за най-сексапилен спортист в света в ежегодната класация на британското MTV.

От 2012г. Григор и руската тенисистка Мария Шарапова обявиха, че имат връзка. Оттогава двамата постоянно са поставяни в най-различни класации и мнозина ги определят за най-секси двойка в тениса.

Българинът е родом от Хасково и е спечелил шампионските титли на Уимбълдън и Откритото първенство на САЩ през 2008 г. за юноши. В момента продължава да преследва своята мечта да стане номер 1 в световния мъжки тенис.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com