Джокович и Мъри не довършиха полуфинала на "Ролан Гарос"

15099
Джокович и Мъри не довършиха полуфинала на "Ролан Гарос"
Снимка: Getty Images/Guliver

Чаканият със страхотно нетърпение мегасблъсък между световния номер едно Новак Джокович и номер три при мъжете Анди Мъри не завърши днес. Срещата беше прекратена при 6:3, 6;3, 5:7, 3:3 в полза на Ноле.

Причина за прекратяването беше очакваната гръмотевична буря в Париж. Спирането на мача може да се каже е от полза и на двамата - за Мъри, за да се прегрупира, след като беше здраво натискан в четвъртия сет и само сервисът му плюс някоя и друга рядка грешка на ретур на Ноле, както например при 3:2 и 30:40 задържаха шотландеца в мача. Джокович пък позволи обрат в третия сет и дори изостана с пробив в началото на четвъртия, но се върна мигновено. Той беше буквално безгрешен до 6:3, 6:3, 5:5 на свой сервис, като чак тогава отпусна точки за пробив на Мъри и беше пробит, показвайки, че също е човек, така че едва ли отказва почивката, макар да му се искаше да беше успял да направи и втори пробив в четвъртия сет. Така големият двубой ще бъде довършен утре, 6 юни.

Ясен е финалът при жените на "Ролан Гарос"

Серина Уилямс срещу Луцие Шафаржова. Това е финалът при жените в тазгодишното издание на "Ролан Гарос", след като двете тенисистки спеч...

Междувременно на финала на "Ролан Гарос" при мъжете вече е Стан Вавринка. Той победи с 3:1 сета френската надежда при мъжете Жо-Вилфред Цонга. Това беше трети мач на "Ролан Гарос" между двамата, като досега те си бяха разменили по една победа, и в двата случая мачовете бяха петсетови.

Пълен репортаж от срещата между швейцареца и Цонга вижте в Sportline.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Тенис