Джокович излиза за пета Мастърс титла за сезона срещу Цонга

7322
Джокович излиза за пета Мастърс титла за сезона срещу Цонга
Снимка: Getty Images/Guliver

Има ли кой да спре Новак Джокович – някога и някъде? Явно в Шанхай такъв човек тази година трудно ще се намери. След като през миналия сезон Роджър Федерер успя да сломи Ноле на полуфинал, сега пред сърбина остана само една пречка да спечели петата си за сезона Мастърс титла – Жо-Вилфред Цонга.

В очаквания с голямо нетърпение мач между Джокович и световния номер две Анди Мъри интрига в крайна сметка нямаше. Ноле отпусна само четири гейма на Мъри, като особено в първия сет изнесе истински тенис рецитал на шотландеца. Подробности от мача научете в Sportline.bg.

Роджър Федерер прибави и титлата в Шанхай към богата си колекция

Малко са титлите, които липсваха в богатата кариера на великия швейцарски тенис гений Роджър Федерер. Една от тях беше титлата в Шанхай...

В първия за деня полуфинал Цонга успя да надделее над бившия номер едно Рафаел Надал, като спечели първия и третия сет на мача, след като загуби на нула втората част. Французинът демонстрира пословичната си експлозивност в точните моменти на срещата, за да прекърши вървящия по възходяща Надал и да му нанесе доста неприятна загуба в момент, в който изглеждаше, че испанецът е способен вече да показва стабилност срещу топ 20 на света. Пълни подробности от срещата прочетете в Sportline.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com