Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Яник Синер: Кога и къде да гледаме финала в Маями?

31 март 2024, 11:03 часа • 43161 прочитания

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров излиза тази нощ срещу световния номер 3 Яник Синер във финален сблъсък от турнира Мастърс 1000 в Маями. Това е трети двубой на Гришо за титла на ниво Мастърс. Италианският му противник се намира в превъзходна форма, като дори спечели и първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open.

Всеки, фен на тениса може да следи финала Григор Димитров - Яник Синер НА ЖИВО!  

Григор Димитров - Яник Синер: ТВ и начален час

Хасковлията и Синер ще се изправят за четвърти път един срещу друг. Балансът е в полза на 22-годишния талант, който е побеждавал Гришо два пъти. Единственият успех на нашия състезател в съперничеството помежду им дойде в първия мач - през 2020 година в Рим с 2:1. Димитров обаче се представя блестящо до момента в САЩ. Той поднесе голямата изненада, изхвърляйки водача в основната схема и световен номер 2 Карлос Алкарас.

Григор Димитров

В колко часа започва финалът на Гришо в Маями

Българинът не трепна и срещу тенисиста от топ 10 Хуберт Хуркач в полуфиналния дуел. Яник Синер пък отстрани Даниил Медведев, за да си осигури мач за титлата. Големият финал в Маями ще стартира не преди 21:00 часа българско време, а по всяка вероятност началният час ще се измести до 22:00.

Коя телевизия ще излъчи Димитров - Синер

Сблъсъкът между Григор Димитров и Яник Синер ще бъде излъчван и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава финала в Маями, е Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Григор Димитров - Яник Синер НА ЖИВО в Actualno.com!

ОЩЕ: Гришо преди финала със Синер: Работата не е свършена, дисциплината ме доведе дотук

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес