Григор Димитров показа добро настроение за сезона на трева

11694
Григор Димитров показа добро настроение за сезона на трева

Чувствам се специално на тревата. Това заяви първата ни ракета при мъжете Григор Димитров, който от понеделник, 15 юни, започва защитата на миналогодишната си титла в Куинс.

"Начинът, по който се движа, решенията, които взимам на корта...не знам защо се чувствам така, но това чувство е от първото ми стъпване на тревна настилка изобщо. Миналата година изживях невероятен момент. Едно от първите неща, които направих е да позвъня на баща ми. Спомнихме си как съм идвал тук с „уайлд кард”, а сега държах титлата в ръцете си”, каза Димитров пред медиите на Острова.

Ранглисти: Григор остана 11-ти, дамите ни напредват, Надал е на ръба от изпадане от топ 10

След края на втория за годината турнир от "Големия шлем" - "Ролан Гарос", най-добрият български тенисист Григор Димитров запази 11-ата ...

Българинът ще има много трудна задача в Куинс, след като още в първия мач ще играе със Сам Куери – шампион в турнира от 2010 година. Димитров води с 1:0 в преките двубои, като победата му дойде през 2013-та година във Вашингтон с 6:3, 6:2. Във втори кръг Димитров най-вероятно ще се изправи срещу коварния Жил Мюлер, който е много добър на трева или срещу ветерана Михаил Южни. Ако стигне до четвъртфинал, Димитров най-вероятно би срещнал Анди Мъри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com