Илиана Раева: Много съм разочарована от Григор!

9762
Илиана Раева: Много съм разочарована от Григор!
Снимка: БГНЕС

Председателят на федерацията по художествена гимнастика и една от най-големите състезателки Илиана Раева също коментира действията на Григор Димитров. Тенисистът отказа да играе за България в решителните мачове с Унгария за Купа Дейвис, в които нашите претърпяха поражение.

След отказа на Григор капитанът на тима ни Тодор Енев, заяви, че е разочарован от решението му. В публичното пространство Димитров също попадна под изстрелите на яростни критики, предаде Стандарт нюз.

Григор е играл в мачовете срещу Люксембург ,за да участва на Олимпиадата

Тодор Енев, който е капитан на националния отбор по тенис не остана безучастен и не скри разочарованието си от решението на Григор Дими...

Ето какво написа Илиана Раева в официалната си страница във "Фейсбук":

"Много съм разочарована от Григор Димитров. Много!!! Когато си силен, когато си голям спортист, когато си радост за сънародниците си, когато си от малкото истински гордости на Родината си, не можеш да откажеш да се състезаваш за НЕЯ! Нямаш право, каквито и оправдания да имаш! А когато точно днес Родината ти се казва България си задължен повече отвсякога да направиш всичко, което е по силите ти, за да бъдеш необходимата светлинка, от която имат нужда всички българи! Много те обичам, талантливо момче! Винаги ще те подкрепям! Вярвам в неоспоримия ти талант, но не мога да приема отказа ти да се състезаваш за България и българския отбор! Дано си разбрал огромната грешка, която допусна. Победи и загуби - много! Родината - една. Успех."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com