Какви варианти за игра намират почитателите на тениса с Winbet регистрация

1147
Какви варианти за игра намират почитателите на тениса с Winbet регистрация
Снимка: Unspalsh.com

Новият сезон в тениса стартира обещаващо, като първото издание на отборната надпревара за смесени състави United Cup определено предизвика осезаем интерес. Този турнир даде възможност за изява и на най-добрите български състезатели в двата пола, водени от Григор Димитров и Виктория Томова. Същинската част от кампанията на АТР и WTA стартира вече след това, като ни очаква много интересна година. А за всички почитатели на играта, които имат Winbet регистрация или обмислят да си отворят профил в тази платформа, налице са много на брой и атрактивни като параметри възможности за залози.

Кой ще спечели Australian Open? 

Първият голям турнир, който привлича вниманието на публиката, е Откритото първенство на Австралия. През миналата година надпреварата беше помрачена малко или много заради скандалите около недопускането на Новак Джокович до страната и съответно до участие. Сега обаче този въпрос е изчистен седмици преди старта на първия форум от Големия шлем, а сърбинът пристигна на Зеления континент седмици преди откриването в Мелбърн. Възприеман от всички като основния фаворит, Ноле пое към Австралия с идеята да вдигне купата за рекордния 10-ти път и да се изравни с Рафаел Надал, който има 22 мейджър трофея.

Именно испанецът е човекът, който пристигна в Мелбърн с идеята да защитава титлата си от 2022 г. Но контузиите, умората и възрастта вече започват да оказват влияние и на изглеждащия доскоро непоклатим Рафа. Затова и преди старта на турнира други тенисисти бяха оценявани като по-съществени претенденти за господството на Джокович. Става дума преди всичко за Даниил Медведев, който продължава да се доказва като основен фактор на корта въпреки всички проблеми, пред които се изправя в последно време. Любимецът на публиката в Австралия Ник Кирьос, както и представителят на Гърция Стефанос Циципас също са смятани за тенисисти, които могат да стигнат. А всъщност липсва актуалният №1 в световната ранглиста Карлос Алкарас, който получи контузия и поради това се наложи да пропусне първия турнир от Големия шлем. Това е и причината потребителите с Winbet регистрация да не го откриват в менюто на турнира.

Това ли е последната година за мечтата на Гришо?

Няма никакво съмнение, че Григор Димитров е най-добрият български тенисист на всички времена. Той достигна до три полуфинала от Големия шлем, спечели редица престижни турнири, включително и финалите на АТР, проби до №3 в световната ранглиста. Но Гришо така и не успя до момента да реализира голямата си мечта, а именно да участва във финал на някой от четирите мейджъра и да се опита да спечели трофей от Шлема. Асът от Хасково вече не е първа младост, като през май трябва да навърши 32. Затова и този сезон е вероятно последният, в който Димитров може да се опита да осъществи своята цел. След това за него ще става все по-трудно да се справя с напиращите таланти от следващото поколение.

А за българските почитатели на тениса е радващо, че на голямата сцена място могат да заемат и играчи като Димитър Кузманов, Адриан Андреев и Алекс Лазаров. Те все още са много далеч от нивото на Гришо и е твърде възможно никога да не се доближат до такива висоти. Но стартиралият наскоро сезон обещава да има повече българи в първите 200, а защо не и в първите 100 в световната ранглиста.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕНИС:

Григор Димитров - Якуб Меншик: Кога и къде да гледаме първия мач на Гришо на Мастърса в Мадрид?

Григор Димитров научи първия си съперник на "Мастърс"-а в Мадрид

Григор си спомни за победата над Джокович: Исках да спечеля малко пари и да се преместя в друг хотел (ВИДЕО)

Тежък жребий за Григор Димитров на Мастърса в Мадрид

Григор Димитров запази позиция в топ 10 на световния тенис

След нощно парти: Григор и гореща тенисистка отпрашиха с Ламборгини (ВИДЕО)

Григор Димитров загуби една позиция в световната ранглиста в тениса

Стефанос Циципас разби Каспър Рууд и триумфира в Монте Карло (ВИДЕО)

18-годишният Илиян Радулов е на 1/2-финал на ITF турнир в Испания

Джокович разкри "тайната" да е номер 1 в света дори и на 37 години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com