Мъри: Григор го чака голямо бъдеще

36368
Мъри: Григор го чака голямо бъдеще

Британецът Анди Мъри похвали Григор Димитров за упоритата съпротива, която българинът му оказа във финалната среща на турнира в Бризбейн. Третата ракета в света подчерта, че Гришо се е борил за всяка топка и е играл много разнообразно, предаде БГНЕС.

"За него това бе първи финал. Смятам, всеки ще се съгласи, че той показа интересен и вълнуващ тенис, а мачът беше тежък. Димитров наскоро смени треньора си, започна работа с нов екип, затова искам да го поздравя. Уверен съм, че заедно ги чака голямо бъдеще", заяви шотландецът.

Той посвети победата си на свой приятел, който страда от тежко заболяване. Гришо стартира седмицата като №48 в света, а в утрешното издание на ранглистата ще се настани на 39-та позиция в ранглистата.

Григор Димитров няма спирка, вече е на полуфинал в Брисбейн

Григор Димитров продължава с великолепното си представяне на турнира в Брисбейн и след нова победа вече е на полуфинал в турнира - него...

Григор Димитров остана доволен от играта си срещу номер 3 в света Анди Мъри. След двубоя Григор не скри задоволството си от представянето си в мача.

"Мисля, че се представих доста добре. Въпреки това, не бива да забравяме, че Мъри е с един от най-добрите ретури в спорта. Той успя да спечели няколко от сервисите ми в много преломни за мача моменти. Мисля, че това му даде допълнителна увереност. След това той подобри и сервиса си. Когато трябва да се играе добре, Мъри играе добре. Направи някои много, много добри удари, в най-подходящите моменти. Не мисля, че бях далеч от победата, но все пак нещо не ми достигна и неговият опит направи разликата", коментира Гришо след мача.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com