Тенис красота извира от ракетата на Григор Димитров (ВИДЕО)

11189
Тенис красота извира от ракетата на Григор Димитров (ВИДЕО)

Въпреки че не успя да се противопостави на Рафаел Надал, вчерашният двубой на Григор Димитров с испанската тенис легенда ще бъде запомнен с уникално изпълнение на българина. Зашеметяващото деми воле, което направи нашето момче, дойде в много ключов момент - при точка за пробив в негова полза в третия гейм на втория сет. Вижте сами каква красота съумя да изрисува с ракета в ръка нашият тенис художник:

Григор не издържа и загуби от Надал в Мадрид

Шести мач, шеста загуба – това е краткото описание на четвъртфиналния мач на Григор Димитров срещу Краля на клея Рафаел Надал на ...

Междувременно стана ясен и жребият за започващия утре, 10 май, Мастърс в Рим. Той отново се провежда на клей, а Димитров ще започне с поляка Йежи Янович. Двамата имат един мач - на Мастърса в Синсинати през миналата година, когато полякът спечели с 6:4, 3:6, 6:3. Ако Димитров спечели, във втория кръг ще срещне победителя от мача Фабио Фонини - Стийв Джонсън. Мач с Фонини би бил трети между двамата за сезона и трети във втори кръг на клей Мастърс след тези в Монте Карло и в Мадрид, които Григор спечели. В трети кръг Димитров вероятно би играл с Томаш Бердих, а на четвъртфинал е възможно да има мач между българина и Роджър Федерер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com