15 идеи за подарък за мъж – оригинални предложения

30599
15 идеи за подарък за мъж – оригинални предложения
Снимка: iStock/Guliver

Кои са подаръците, които мъжете най-много харесват?

Поканени сте на рожден ден, имен ден, юбилей или друг повод на мъж и нямате представа какво да му подарите? Познато чувство!

Намирането на подарък за мъж е сложно. Когато ги попитате какво искате да им подарите, за да ви улеснят в намирането на подарък, казват, че имат всичко и настояват, че не е нужно да им купуваш нищо, а това, което ги прави щастливи, не е материалното. Разбира се има и такива, които знаят и си казват.

Всичко зависи от вкусът и хобитата на всеки мъж, но има определени подаръци за мъже, които винаги са добра идея за подарък и ще ги зарадвате със сигурност. Събрали сме 15 идеи за подарък за мъж, ако искате още идеи за подарък за мъж, прочетете статията в saveti.bg – 100+ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ТИП МЪЖ.

Smart Watch или Фитнес гривна

Ако раполагате с по-голям бюджет, Смарт часовникът за много от мъжете би бил страхотна идея за подарък. Особено за тези, които обичат технологиите, обичат да ги разучават с часове и да изпробват различните му функции. Предлагат се в различни ценови диапазони, а и винаги може да се комбинирате с някой от компанията и да купите по-хубав и скъп, с интересен и готин дизайн.

Слушалки

Тук изборът е голям, безжични слушалки, меломански слушалки или геймърски слушалки. Има огромен избор от дизайни, които човек, който обича електронните джаджи няма как да не хареса. Ако мъжът на когото ги подарявате работи от вкъщи, обича да слуша музика или просто обича да му е удобно, би се зарадвал на нови готини слушалки. Ще отриете с най-различен и креативен дизайн, малки и големи - за всеки вкус, които със сигурност ще му влезнат в употреба.

Външна батерия

Няма човек на когото да не му се е случвало да остане без батерия на телефона си, точно в най-неподходящия момент, а зарядното да е останало вкъщи. В такива ситуации обикновено се сещаме за допълнителна батерия, която да ни спаси. Подарете външна батерия и със сигурност ще му взезе в употреба. Това е изключително практична и удобна идея за подарък, който всеки мъж би се зарадвал да има. Особено ако обича да ходи на походи в планината или на дълги разходки с раница. За мъжете, които ходят на планински  походи, пък се предлагат соларни зарядни, които да закачат за раницата си, които се зареждат от слънцето. Така винаги ще имат заредена допълнителна батерия.

Масаж

В това напрегнато ежедневие, масажът винаги е добра идея. Дали ще го направите вие лично, ако сте близки, или ще закупите ваучер за масаж, със сигурност ще му се отрази много добре. Изборът е огромен - ароматен масаж с етерични масла, шоколадов масаж или масаж на цяло тяло, са само малка част от различните видове, които се предлагат. Отделно от масажите, се предлагат еднодвевни спа пакети, където ще може да релаксира максимално в минерални басейни, на масаж, сауна и още куп други релакс процедури. След спа процедури или просто масаж, определено ще видите разлика в настроението му, ще бъде по-отпуснат, енергичен и мотивиран за постигането на нови успехи.

Пътуване

Няма нищо по-добро от пътуването, особено ако той е от онези мъже, които си има всичко.

Ще му подарите нещо много ценно, а именно бягство от обичайната рутина. Посещение на супер интересно място, уикенд в хотел само за него и приятелката/ жена му, ваучер за пътуване. Това може да бъде идеалното решение да го изненадате по този начин за специалния му повод!

Може да организирате всичко - намерете хотел сред красива природа, предлагат се безброй планински къщички, с гледка към язовир или близо до морето. Опциите също са най-различни - спа хотел, хижа в планината, сред красиви гори и още куп други. А защо не се организирате цялата компания и не го ‘‘отвлечете‘‘ за един дълъг уикенд. Тук разбира се, трябва да се съобразите с работните или учебните му ангажименти. Така ще може да се отпусне и да се наслади максимално на изживяването сред любимите хора.

Ваучер подарък за изживяване

Това може да бъде един много готин подарък за мъжете, които си падат по приключения и са авантюристично настроени. Има много варианти - ваучер за скок с бънджи, катерене, каяк, скачане с парашут, моторна шейна (ако рожденният му ден се пада през зимата), АТВ, конна езда, а защо не и урок по пилотиране?

Тук зависи от вкусът на мъжа и степента на приключение, което той е готов да поеме. Ако все пак няма опит с по-екстремните спортове, не бързайте да го хвърлите с парашут. За предпочитане е да му вземете подарък, който би му понесъл и ще го остави с приятно чивство от изживяването. Тези подаръци са по-приятни, когато и вие отидете с човека и се забавлявате заедно с него.

Безжична клавиатура или мишка

Мъжете, които работят на компютър, или прекарват дълго време на компюъра, със сигурност предпочитат по-малко кабели, които да се заплитат и да бутат други предмети на бюрото му. Безжичните клавиатури и безжичните мишки са изключително удобни, както за използване, така и за да се поддържа бюрото по-чисто. Другото удобно при безжичните клавиатуари и мишка е, че могат да се използват и за други устройства, Те като са свързани чрез Bluetooth и биха могли да си ги свържат с телевизора. Страхотен подарък както за геймъри, така и за киномани, а дори и да не са такива, всички мъже харесват джаджи.

Портфейл и колан

Това са едни от най-важните аксесоари за мъж, които те притежават и голяма част от мъжете, държат те да бъдат хубави и качествени. Обикновенно имат по един, а и не обичат да прекарват времето си по магазините в търсене на нови. Ако знаете, че мъжът на когото ще подарявате скоро не си е купувал портфейл или колан, изненадайте го като му вземете качествен, кожен порфейл в комбинация с колан. Със сигурност ще го зарадвате. Придържайте се към изчистени и практични варианти на портмонето, а за цвят винаги може да ‘’играете’’ на сигурно и да вземете черен или кафяв, който да си отива на всичко.

Мъжки гривни

 

Мъжките гривни са често забравян и подценяван подарък за мъж, но реално са страхотен аксесоар. Съчетани с готина риза, на райета, готина тениска и дори половер. Мъжката гривна подчертава силните мъжки ръце и допълва идеално визията на мъжа. Често забравян аксесоар, а в същото време, за жените е трудно да отлепят поглед, когато видят мъж с гривна.

Кутия с инструменти

 

Неосопоримо е, че всеки представител на мъжкия пол е хубаво да разполага с инструменти. Не се знае кога ще се счупи някоя брава вкъщи или ще потрябва отвертка, за да се сглоби или разглоби някой мебел в жилището. Има най-различни видове кутии с различно предназначение.

Ако мъжът обича да кара колело, също би му влезнало в употреба да разполага с инструменти, ако се наложи да си го поправи. А може да му подарите и само празна кутия с инструменти, ако вече разполага с всичко необходимо, но няма къде да си ги прибира и са разпръснати. Ще ви бъде много благодарен за такъв подарък..

Преносима музикалка колонка

Винаги е готино да извадиш преносима колонка, когато сте се събрали вечер на плажа или някъде другаде. Изключително удобни са, просто трябва да им се купят батерии от най-близката бензиностанция или да ги заредите от запалката на колата, зависи от модела който ще купите.

Която и да изберете, с какъвто и дизайн да харесате, то това е любим и оригинален подарък, който ще донесе много настроение не само на мъжът на когото я подарявате, а и на приятелите му.

Интересна и любима игра

 

Изненадайте го с любима компютърна игра или любима игра за плейстейшън. Тази за която си е мечтал, но все още я няма или нова версия на вече любима негова игра. Всички знаем, че изборът на игри е огромен,  но не се отчайвайте. Ако не сте сигурни каква точно би му се харесала отидете до някой гейминг магазин и помолете да ви помогнат. Там ще ви насочат към най-популярните игри, най-играните и търсени игри в момента. Подгответе се предварително като разгледате игрите, които вече има и си ги запишете или снимайте. Ако не сте сигурни каква точно би му се харесала, то му вземете ваучер от гейминг магазин. Също така може да се консултурате с приятелите му коя игра би харесал, мъжете обикновено си споделят коя им харесва и коя не.

Комплект за барбекю

Мъжете обожават да се събират в големи компании, на по бира и да гледат мач или да си разказват забавни истории от миналото. Страхотна идея за подарък за такъв тип мъж би било именно преносимото барбекю. Може да го вземе навсякъде със себе си - сред природата, когато се събират край язовир или ако си пада по риболова. Също така може да си го пали и вкъщи, за да приготвите хамбургери и да си направите страхотна приятелска сбирка. Барбекюто е много оригинален и практичен подарък.

Палатка или хамак

За мъжете, които обичат да прекарват време сред природата подарък като палатка или хамак биха били страхотен подарък. Ако вече си има може, да му подарите оборудване за палатка. Изборът е огромен – канче, където да приготвя чая или закуската си, лампа на батерии за палатката, дюшек. Разгледайте специализираните магазини и със сигурност ще му харесате нещо, което да му влезе в употреба.

Интересна бутилка алкохол

Има много магазини, които предлагат по-ексцентрични, интересни и оригинални видове алкохол. Ако наистина искате да изпъкнете или да го очаровате с бутилка алкохол, отидете в чуждестранен магазин за алкохол и ги помолете да ви насочат. Хубаво е да знаете дали мъжът обича твърд алкохол и какъв точно харесва преди да му вземете. Обърнете се за помощ към някой от неговите близки, те със сигурност ще знаят и ще могат да ви помогнат.

Каквото и да изберете за подарък за рожден ден, имен ден или друг повод на мъж, опитайте се да проучите какво харесва, особено ако не сте много близки. Обича ли да ходи на планина, пие ли бира,  може да му изберете готина отварачка за бира или комплект да си направи бира вкъщи. Допитайте се до близките му или разгледайте социалините му профили, ако си пада по спорта може да му купите нова спортна раница, бутилка за вода, летна на която да си закача телефона, ако ходи да тича. Изборът е огромен и най-лесно ще се ориентирате в зоната на неговите интереси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Зодиите, които не могат да крият емоциите си

Най-добрите плодове за лечение на затлъстял черен дроб

Къде отслабваме първо, когато губим тегло?

4 жени от зодиака, които имат късмет в любовния живот

Как да отслабнем около менопаузата и как да задържим теглото?

Какви са причините за засилването на сезонните алергии

Каква е подходящата за вас доза витамин C и как да си я набавите

Не използвайте ябълков оцет, ако имате тези здравословни проблеми

Лазаровден 2024 г.: Традиции, ритуали и символика

Лекар: Следете за тази малка подробност и сами ще различавате настинка от алергия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com