Цветът на котката определя енергията, която влияе на съдбата ви

33143
Цветът на котката определя енергията, която влияе на съдбата ви
Снимка: iStock/Guliver

Всяка котка е специална по свой начин. Още в древността на котките се приписват всякакви чудодейни сили и на тях се обръща много повече внимание, отколкото на другите домашни животни. Някои ги смятат за пратеници на самия дявол, а други – напротив за божествени същества.

Цветът на котката определя енергийната й сила, която тя внася в  дома ви, пише РИА Новости, цитирана от БГНЕС.

Какво казва котката ни - приложение превежда мяукането

Инженерът Хавиер Санчес, който помогна за разработването на гласовия асистент на „Амазон“ за Алекс, създаде приложение за с...

Котката ви е черна

Всички знаят поверието, че не бива черна котка да пресича пресече пътя ви. И по някакъв начин неволно, дори ако човек не вярва в суеверия, той се опитва да заобиколи пухкавелките с този цвят. Казват, че черните котки носят нещастие. Но това е погрешно схващане! Ако срещнете черна котка на улицата, бъдете сигурни, че нищо лошо няма да ви се случи! В древни времена черните котки са били смятани за спътници на магьосниците и вещиците. Знаете ли защо? Защото именно тези хора с определени магически способности често са били осъждани и атакувани от другите. Черните котки не само са защитавали билкари и акушерки, но и са усилвали лечителските дарби на собствениците си. Енергията на котките с този цвят е в състояние да ви предпази от болестите.

Рижи котки

Рижите са истински „слънца” в дома! Котките с оранжев и джендефилов цвят носят позитивна енергия – тази на разбирателството и просперитета. Те обикновено стават големи и демонстрират гордост и независим дух.

Сива котка

С какво се занимава най-богатата котка?

Най-богатата котка има 250 000 последователи в Инстаграм. Въпреки че бъдещето й е гарантирано след смъртта на собственика й, покойният ...

Сивата котка ще помогне на собствениците си да избегнат семейни кавги. Въпреки скромният цвят, именно сивата котка действа като истински Купидон и е в състояние да сближи двойка, загубила интерес към интимните ласки – тя може да провокира у хората да се научат на отново на хармония и нежност. Оценете ги заради техния принос във вашата връзка!

Бели котки

Не знам дали сте чували, че котките с бяла козина могат да излекуват хората? Те имат много мощна енергия, която предпазва собствениците им от болести. Ако вашата бяла котка лежи върху вас, тогава в никакъв случай не я прогонвайте, тя поглъща негативното, което може да породи заболяване в тялото ви, а вие ще получите интензивен поток от положителна енергия.

Колор-пойнт

Тази окраска преобладава при сиамските котки. Въпреки факта, че всички те се считат за много зли котки, тяхната мисия е много важна и сериозна. Вашият домашен любимец ви помага да живеете щастливо и да не боледувате дълги години! Сиамките се отличават и с друго качество – помагат на собствениците си да постигат целите си.

Котето Мишо е победител в конкурса за най-дълголетна котка в България

20-годишният котарак Мишо спечели първия по рода си конкурс, търсещ най-дълголетната котка в България. Организаторите на надпреварата о...

Трицветни котки

Да имаш трицветно коте означава само едно – богатство и просперитет! Ако такова животинче се присламчи към вас на улицата, в никакъв случай не го пренебрегвайте! Ако не можете да го отведете в дома си, то поне нахранете трицветната писана. С появата на трицветна котка в къщата, любовта, здравето и щастието и богатството ще бъдат привлечени към вас, защото тези котки съчетават в себе си добрата енергия на котките с всички други окраски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Тази билка помага за ускоряване на регенерацията на нервите

7 храни, които понижават високия холестерол

Необичайни симптоми, които показват, че страдате от сезоннa алергия

Как е правилно да пиете водата, ако искате да отслабнете?

Учени: 18 лесни тайни за по-добър сън, които да изпробвате още днес

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Има ли дневна доза захар, която да не преминаваме?

Каква дневна доза калций е полезна за нашия организъм?

Какво първо да направим при разтегнат мускул

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com