Достъпна и качествена грижа за тялото от dm

14466
Достъпна и качествена грижа за тялото от dm
Снимка: dm

Много често, в социалните мрежи, се вглеждаме в перфектно изглеждащите тяло и кожа на родни и чужди знаменитости. Безспорно е, че в повечето случаи фотошопът си е казал своето, но грижата, която тези дами полагат за външния си вид, не е за пренебрегване.

Наред с всички полезни неща, които правим, за да се грижим за кожата отвътре като прием на витамини, здравословни храни и спорт, не по-маловажно е и с какво “храним” кожата външно.
Не трябва да забравяме, че тя е най-големият орган в нашето тяло. Изисква повече грижи, но пък след това ни се отплаща за тях с перфектен и сияен външен вид.

Ще кажете, повечето грижи изискват повече средства и не всеки може да си го позволи. Всъщност това е вече остарял мит. Качествената грижа за добър и здравословен външен вид отдавна е достъпна за всеки в магазините на dm. А сега и за дълго време, след като dm България въведе политика на дълготрайни цени за всичките си магазини в страната, което означава, че цената на любимия ви продукт няма да бъде увеличавана поне 4 месеца, считано от 20.08.2020.

И да, в dm може да намерите всичко, от което тялото ви се нуждае, за да се чувства добре.

Ето и някои малки хитрини, които да превърнат ежедневната грижа в удоволствие.

 

Силата на какаото и какаовото масло за подхранване на кожата Нека вечерният или сутрешен душ ви бъде ритуал. Откраднете си 10-15 мин. от забързаното ежедневие и им се насладете изцяло без да разсейвате ума си с битовизми, грижи и тежки аромати.

Идеалното попадение за такова изживяване е Dove Nourishung Secret Nurturing Ritual Shower Gel с какаово масло и екстракти от цвят на хибискус. Грижовно докосване, което носи усещане за лекота с кадифена, подхранваща пяна. Продукт с мека формула без сулфати.

Лечебните и хидратиращи сили на какаото, заедно с луксозния и вкусен аромат на цвят от хибискус, възстановяват хидратацията на кожата и я правят мека и гладка.

 

Цена: 3.69 лв.

 

Използвайте дезодоранта правилно

Когато говорим за грижа за кожата, важен момент е справянето с неприятната миризма от изпотяването. Тук на помощ идват дезодорантите. От съществено значение е дали правилно използваме дезодоранта. Ще кажете това е най-лесно. Все пак, ако спазвате някои прости правила, ефектът от дезодоранта ще е по-добър. Елементарно е, пръскайте от правилното разстояние – 10-15 см и не прекалявайте, по 2 сек. на подмишница са напълно достатъчни.

Важно е, разбира се, дезодорантът да е добре подбран. Да не съдържа алкохол и да е подходящ за ежедневна употреба. Добър вариант е дезодорантът на Nivea Fresh blossom.

Съчетанието на фини флорални мотиви, екзотични нотки на лимонена трева и нежни аромати предлага ефективна защита от изпотяване без да дразни чувствителната кожа на подмишниците. Най-голямото му предимство е ненатрапчивият фин аромат, който ти помага да останеш свежа през целия ден.

Потребителите търсят сигурност в пазаруването

Голяма част от потребителите биха искали да имат сигурността, че могат да пазаруват дрогерийни продукти на изгодни цени  и които н...

Цена: 3,49 лв.

 

 

Сапунът за ръце трябва да хидратира

Да се наслаждаваме здравословно на слънцето

2 000 dm Слънчеви деца в България Стартиралата през април 2014 г. традиционна образователна кампания „dm Слънчеви деца&ldqu...

Няма нищо по-неприятно от суха и груба кожа на ръцете. Важно е как и по колко пъти на ден ги мием, но също толкова важно е и с какво ги мием. След измиване искаме кожата на ръцете ни да бъде мека и нежна на допир и това усещане да се запази за по-дълго. dm имат точно такъв продукт. Сапуните Balea Sensitive и Balea Milk&Honey поддържат естествения баланс на влагата на  кожата, така че да бъде хидратирана и мека след измиване. Дерматологично одобрени са и са трайно изгодна цена в dm, така че не е нужно да се презапасявате.

Цена: 0,99 лв.

 

Ексфолирайте и нанесете крема за тяло

Dm помага на пострадалите от наводненията в област Варна

Dm обяви, че ще отделя 3% от оборота на Сектор „Домакински продукти“ (продукти за почистване, пране, хартия и други домакин...

Завършекът на цялостната грижа за кожата ни е нанасянето на крема за тяло. Обикновено го нанасяме сутрин и вечер и смятаме, че това е достатъчно. Ако ексфолирате тялото си по време на баня, усещането от крема за вас и за самата кожа е съвсем различно. Благодарение на остатъчната влага по кожата, кремът успява да хидратира по-добре. Има значение и какъв крем нанасяме. Не винаги силният и наподобяващ парфюм аромат е най-важен, може да е подходящ за парти, но понякога изсушава кожата. За ежедневна употреба най-добрият вариант е овлажняващ крем, които прави кожата ни еластична. И тук dm имат попадение – Balea крем за тяло с масло от ший и арганово масло за суха кожа. Не случайно наричат аргана „течното злато за кожата“.

Благодарение на съдържащите се в него мастни киселини, забавя процесите на стареене на кожата и я възстановява след изсушаване. Ето защо грижата за тялото на Balea е точно в десятката, ако искаме хидратирана и еластична кожа на цялото тяло. Да не забравяме и добрата, и трайно изгодна цена.

Цена: 4,99 лв.

Новата политика на dm за дълготрайни цени на продуктите важи за целия асортименти и във всички магазините от веригата. Това ще ни даде възможност да си доставим по-голямо удоволствие от пазаруването в забързаното ежедневие – да се насладим на шопинга, откривайки интересни и изгодни продукти всеки ден. Не бързайте, имате време!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com