Хамали и хамалски услуги - да изберем по-доброто!

15112
Хамали и хамалски услуги - да изберем по-доброто!
Снимка: iStock

Преместването от едно жилище в друго, от един град в друг, разчистването на къща или вила - едни от най-досадните неща, с които трябва да се занимавате, когато трябва да свършите още куп различни дейности и сте заети по различни линии в днешното забързано ежедневие. Затова и все по-разпространени в последните години са различните хамалски услуги, с които десетки, дори стотици фирми вече се занимават. Предложенията варират от обикновено пренасяне до къртене, чистене и извозване на строителни и битови отпадъци, така че фирмите, предлагащи хамали, могат да помогнат във всеки един момент на хората, които имат нужда от подобни услуги. Но не всички са като професионалистите от "Теа Хамали"

Кои са "Теа Хамали"? 

Също позната като "Теа Логистик", това е фирма за огромен спектър от различни хамалски услуги на нормални цени. Гамата от предложение безспорно е много богата, като покрива всичко, от което може да имате нужда, когато са ви необходими хамали. Ето и част от услугите, които фирмата предлага: 

  • преместване на жилища, офиси и вили (за София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе) 
  • опаковане и съхраняване на стока и багаж
  • разчистване и почистване на тавани и тавански помещения, мазета, дворове 
  • общи работници под наем в строителството и промишлеността
  • товарене и разтоварване на тирове, контейнери, вагони, кораби
  • пренасяне на каси, камини, машини
  • копаене, къртене, чистене; извозване на строителни и битови отпадъци; транспортни услуги на територията на България.
  • Защо да използвате услугите на хамали? 

    Хамалски услуги в София - защо ни спестяват редица главоболия

    Най-вероятно на всеки от вас се е налагало в някакъв етап от живота си да се местим, независимо дали говорим за преместване от един дом...

    Едно обикновено преместване може да се окаже кошмарно, особено в днешно време, най-вече заради забързаното ежедневие. Освен това колкото по-дълго сте останали на дадено място, толкова повече уреди и вещи ще сте натрупали. В такива случаи е далеч по-лесно и безпроблемно да пренасочите това задължение към някоя отлична фирма за хамали и хамалски услуги

    Дори да се притеснявате за вещите си или се тревожите за самото им превозване, във фирми като "Теа Логистик" работят професионалисти с дългогодишен опит в сферата, знаят как точно да опаковат и пренасят дори най-екстравагантната вещ, която притежавате. Използването на хамалски услуги спестява време, нерви и лична логистика за това как да стигнете от точка "А" до точка "Б" с всички ваши притежания. Дори пести вашето здраве, особено ако вещите ви са тежки и се намирате на висок етаж.

    Какво получавате от "ТЕА ХАМАЛИ"

    Най-важното, което фирмата предлага, е изцяло професионално и отговорно отношение. "Теа Логистик" извършва безплатни огледи на място, отговорните лица обясняват всичко подробно, а след подписването на договор няма промяна на цената, фиксирана в контракта. Всички дейности на хамалите се обясняват подробно на клиентите, за да няма съмнение в професионализма, с който дейността ще бъде извършена.

    ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРЕИМУЩЕСТВА НА "ТЕА ХАМАЛИ"

    Освен, че цените на фирмата са изгодни, хамалите на "Теа Логистик" работят в полза на клиента, което се доказва от факта, че фирмата "закръгля" работното време в полза на заплатилия услугата (например: ако дадена дейност е отнела 2 часа и 14 минути, 14-те минути няма да бъдат добавяни към допълнителен час). Освен това може да разчитате на различни намаления и промоции, част от които са следните: 

  • намаление от 10% в петък и събота за поръчки през сайта. Само кажете промоционалния код: 260.
  • Минималните цени (намалени с 10 %) важат за пенсионери, социално слаби и хора в неравностойно положение, както и за всички неправителствени организации, работещи в сферата на образованието и здравеопазването.
  • Намаление с 10%, ако фирмата е препоръчана от техен клиент. 
  • Все още няма решение на проблема с хамалите и проституиращите в София

    Още няма решение на проблема с хамалите и проституиращите на столичния бул. "Христо Ботев". Според живеещите в района, тяхното присъств...

    Може да се запознаете с предложените от "Теа Логистик" хамалски услуги и цени тук

    КОНТАКТ С ФИРМАТА

    Може сами да се убедите в професионализма на "Теа Логистик", като се свържете с представители на фирмата. Те ще Ви отговорят на всички запитвания, които може да имате за хамалските услуги, както и да представят бързо оферта за исканите от вас услуги. Ето и как може да се свържете с фирмата: 

    Вихрен Коцев (управител): +359 896 66 07 51 (по всяко време)

    Димитър Димитров (домашен майстор): +359 878 89 24 67 (по всяко време)

    Хамали и проституиращи на пл. "Македония" в София със закани да бият общински съветник

    Заплахи, дори опасност да отнесат бой от хамали и проституиращи - това са преживели общинският съветник от БСП Николай Николов и предсе...

    Димитър Стоилов: +359 (0) 887 69 75 74 (по всяко време)

    Стационарен телефон: +359 (0) 2 862 05 22 (06:00 - 22:00)

    Работно време: 7-20 часа

    Може също така да се свържете и чрез Skype(tea_logistic) и email (tea_logistic@abv.bg). Всичко за фирмата пък може да видите на сайта за хамали и хамалски услуги на "Теа Логистик"

    Вижте всички последни новини от Actualno.com

    Етикети:

    Помогнете на новините да достигнат до вас!

    Радваме се, че си с нас тук и сега!

    Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

    Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

    Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

    И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

    Банкова сметка

    Име на получател: Уебграунд Груп АД

    IBAN: BG16UBBS80021036497350

    BIC: UBBSBGSF

    Основание: Дарение за Actualno.com