Качество и комфорт: кои обувки да изберете?

2396
Качество и комфорт: кои обувки да изберете?
Снимка: e-broshura.com

Всяко модерно момиче трябва да има и няколко чифта обувки за всеки сезон, защото обстоятелствата, дрехите и времето са различни. Съответно трябва да изберете обувки, като вземете предвид всички тези фактори. Какви обувки трябва да имате в гардероба си, така да се каже, за всички случаи?

Красота или удобство?

„Именно обувките правят жената истинска дама“ -  това изявление е актуално по всяко време. Грациозните обувки с токчета ще украсят крака на всяка жена и ще пасват еднакво добре както с рокля, така и с дънки. Затова във вашия гардероб определено трябва да имате поне един чифт елегантни обувки. Ако не носите обувки на висок ток в ежедневието, носете такива  от класически модел с ниски токчета под роклята, това е необходим детайл от гардероба.

  Ежедневните обувки, разбира се, трябва да са удобни. Ако сте фен на обувки с токчета, не забравяйте да вземете обувки с равна подметка или ортопедични платформи, защото винаги има ситуации, когато токчетата ще бъдат излишни. Можете също така да имате два или три чифта обувки на висок ток, но различни модели. Редувайте тези обувки след два до три дни, тогава кракът няма да се умори.

  Но с честа смяна на такива обувки, мускулите на краката ще бъдат напрегнати по различни начини и следователно по -малко уморени. Но за разходка в парка е най -добре да носите леки мокасини или цвички. Каквато и да е обувката - без или с ток, тя трябва да бъде преди всичко удобна. Затова, когато пробвате красиви обувки от последната мода колекция, обърнете внимание колко удобно се чувства  кракът ви в тях.

  Така че, ако сте харесали красиви обувки и размерът пасва, но пръстите ви са много тесни, тогава нищо не може да се направи по въпроса и е по -добре да се примирите с грешния модел, отколкото да вземете обувки с един размер по -голям. В крайна сметка обувките имат лек натиск в пръстите на краката, а петата ще започне да се плъзга при ходене.

  Ето защо, ако при обувките има много стръмен преход на стъпалото от петата към подметката, момичетата със слабо развита мускулатура в стъпалото ще им бъде неудобно дори да носят такива обувки, камо ли да ходят с тях. Затова изберете обувка на висок ток, който е удобен за вас, така че кракът да не  ви боли при ходене в основата на глезена и между петата и стъпалото.

Източник: e-broshura.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Кои са най-неподходящите храни при разстройство?

Когато човек го сърби цялото тяло, какво означава това?

Канела: защо е опасна и как влияе на нивата на кръвната захар?

Болката в сърцето отива в лявата ръка: каква може да бъде причината?

Лазаровден и Цветница: Срещата на християнските празници и народните традиции

Защо храчките в носоглътката не изчезват: възможни причини и лечение

Как да се отървете от гълъбите на балкона?

Как лесно да отделите черупката от яйце с помощта на вода и чаша

Чудотворен: 5 изненадващи ползи от приема на женшен всеки ден

Тези 5 храни ще подобрят паметта ви

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com