KWIAT - другото име на тенденциите при очилата

18381
KWIAT - другото име на тенденциите при очилата
Снимка: KWIAT

Сезон есен/зима 2021/2022 е в своя ход. Модната индустрия при очилата отново прояви креативност и внимание към детайла. Тенденциите са ясни - свобода, стил и цветове. 

Диоптричните очила могат да бъдат също толкова красив аксесоар, колкото слънчевитe. А за хората, за които те са ежедневие, опциите да допълват визията си, е по 10. Точно затова пъстрота, разнообразие и блясък са думите, с които могат да се опише новата колекция на българската марка очила KWIAT. Затова бързаме да разкажем за най-новите диоптрични очила на марката, която не спира да изненадва.

За никого не е тайна, че дамите са тези, които се радват на най-богато разнообразие. През този сезон една голяма част от моделите на KWIAT са метални. Но това в никакъв случай не трябва да ви навежда на мисълта, че са еднообразни. Можете да ги намерите в изключително много цветове - сребристо, класическо златисто, розово-златисто, жълто златисто, оранжево, червено, синьо и дори лилаво. Жените, които предпочитат диоптрични очила от пластика и метал, също имат вариант. Това са моделите KWIAT KW EXR 9179 и KW EXR 9200. Освен с впечатляващите си форми, те разполагат и с огромно разнообразие на цветове.

Правоъгълни - това е формата при мъжете. А материалите са 80/20 в полза на металните мъжки диоптрични очила. Интересното именно при тях е, че имат стилен детайл - двоен мост. Цветовете, на които могат да заложат мъжете, са класическо черно (мат и гланц), различни нюанси на сивото, синьо и червено. Все повече господа са склонни да си вземат диоптрични рамки с по-различен цвят от стандартните. Затова KWIAT залагат и на очила от пластика в зелено, кафяво или шарено.


Огромна популярност набират очилата KWIAT Clip. Няма по-бърз начин от този диоптричните рамки да станат за секунда слънчеви очила. Като KWIAT разполагат с над 120 модела от тази серия, които са с изключително лек и незабележим клип. Както от дамските, така и от мъжките модели има очила от пластика и метал.

Зелено, червено, жълто, синьо, розово, лилаво, комбинация от цветове - или просто детски диоптрични рамки KWIAT. Очилата за най-малките винаги са били най-забавни. Някои от тях имат малки рисунки на дръжките, други пък са във формата на цвете. Всички модели KWIAT Junior са олекотени, ергономични и любимите на децата. Едно от най-изненадващите неща в колекцията е, че вече има и диоптрични очила за деца на възраст 6 месеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Не знаете какво да правите с окосената трева: Ето 5 прости идеи

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Защо трябва да ядем този свеж плод преди лягане?

Диетолог разкри какви са причините за болки в дясната страна и как да се отървем от тях

Как да премахнете мастна бучка под окото?

Как да се откажете от противозачатъчните, без да си навредите?

Мокра възглавница: защо слюноотделяте, докато спите?

Топ 4 зодии, които имат късмет по рождение

От мигрена до остеохондроза: причини за пулсиране в главата

Ето защо гласът ви звучи по-различно, когато остареете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com