Трите чифта обувки, които всеки мъж трябва да има

7605
Трите чифта обувки, които всеки мъж трябва да има
Снимка: iStock/Guliver

Обувките обикновено са любима тема на жените. Значи ли това, че мъжете трябва да ходят боси? Не, разбира се! Те също имат нужда от качествени обувки, подходящи за различни поводи.

И понеже знаем, че повечето мъже не обичат да прекарват часове в пазаруване, сме подготвили ясен списък с модели мъжки обувки, които всеки мъж трябва да има в гардероба си. Четете, а после пазарувайте. Може и онлайн, с няколко клика.

Официални мъжки обувки

Абсолютно задължително е да имате един чифт много качествени и добре поддържани официални мъжки обувки. Нека са от хубава кожа, класически модел, да са ви удобни и да не допускате никога да не са излъскани.

Едни хубави официални мъжки обувки могат да ви служат вярно в продължение на години, стига да ги държите в кутията между носенията.

Не робувайте на модни тенденции и никога не избирайте обувка, която не ви е удобна. Предполага се, че на официални събития ще трябва да стоите дълго време прави, така че нека не разбирате от собствен опит какво значи изразът „изглежда така, сякаш го стяга обувката“.

Хубави мъжки кецове

Тук под хубави имаме предвид най-вече качествени, защото външният вид на обувките е въпрос на вкус. Без значение дали предпочитате кецове с връзки, меки обувки тип мокасина или по-сериозните зимни модели, които са над кокалчето, наистина е въпрос на вкус. Но за ежедневието кецовете са незаменими.

Един чифт обаче не е достатъчен, освен ако не искате да се амортизира за няколко месеца и да трябва отново да минавате през упражнението с купуването на нов чифт.

Ако редувате чифтовете обувки, които носите, те ще ви служат по-дълго. Нека моделите имат лека разлика, за да може да са подходящи от най-спортните до най-елегантните поводи, на които е допустимо да се носят кецове, разбира се.

В момента актуални са ярките цветове, но ако сте традиционалист, няма да сбъркате, ако вземете кецове в класическо черно, кафяво, сиво или тъмно зелено.

Те също имат нужда от добра поддръжка, за ви служат дълго. Има специални препарати за почистване на набук, както и малък трик, ако искате да ги перете в пералня – винаги ги слагайте в стара калъфка, завързана добре.

Удобни мъжки чехли, защото все пак е лято

Мъжките чехли са изключително удобни и практични за отиване от хотела до плажа. Можете да изберете такива с презрамки между пръстите или класически модел джапанки, ако предпочитате пръстите ви да се мърдат свободно. Голямо лого на модна марка или неонови цветове са модерните в момента тенденции, но изборът наистина е огромен и ще откриете мъжки чехли за всеки вкус.

На финала – няколко съвета как да изберете и поръчате онлайн обувките си.

1. Вземете точна мярка. Стъпете на един лист и отбележете края на петата и края на пръстите ви. Измерете дължината със сантиметър и определете какъв е номерът на обувките. Ако краката ви са по-широки от стандартното или пръстите ви не са съвсем правилно подредени, поръчайте един размер по-голяма обувка.

2. Уверете се, че поръчвате от доверен магазин за онлайн обувки. Вижте дали присъства адрес на продавача, какви са условията за връщане и каква е доставката.

3. Винаги пробвайте обувките си вечер, с чорапи. Тога краката ви ще са в своя „максимален“ размер и ще сте спокойни, че сте избрали правилния размер.

Разгледайте разнообразните предложения за мъжки обувки на Answear.bg, както и колекциите им мъжки дрехи и аксесоари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Какво да правите, ако имате тежка тахикардия (ускорен пулс)?

Топ 3 на най-непредвидимите зодии в зодиака

Защо да се отървете от токсичната връзка е добре за вас?

Компрес от лук помага за болки в петите

Тези зодии се превръщат в най-добрите съпруги - вижте кои са те

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Какво да правим при предозиране с магнезий

9 цитрусови плода, които заслужават място във вашия хладилник

4 начина да привлечете мъж Рак

Подкрепени от науката съвети за бързо и устойчиво отслабване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com