Костадин Костадинов: Искам да вкарам Марешки в затвора

11334
Костадин Костадинов: Искам да вкарам Марешки в затвора
Снимка: БГНЕС

Трудно е да се коментират несвързани приказки – първо казва, че няма удар, после твърди, че може и да има, къде има. А въпросът с пицарията е един от най-незначителните в случая – срещу Веселин Марешки има обвинение за рекет и изнудване. Той ме удари пред свидетели и полицаи, безспорно е. Има хора, които си мислят, че са над закона, коментира пред Нова телевизия общинският съветник Костадин Костадинов нашумелия случай с конфликта му с аптекарския бос Веселин Марешки.

Костадинов заяви, че е бил повикан в пицарията, където става скандалът, защото Веселин Марешки е спрял токът им. Наемателят, държащ пицарията, е жертва в спор между мъж и жена за имот. Марешки защитава жената и затова спира тока.

Марешки твърди, че КОЙ искал да му вземе бизнеса

Няма никакви доказателства, всичко се прави, за да бъда тормозен. Затова се правят манипулации, че властите ми разрешават да избягам. О...

Общинският съветник се съгласи, че „историята е много селска”. Но не може някои си да спира тока и да е над закона, добави той. И разказа, че полицаите на място са искали инструкции дали да задържат Марешки.

Искам да го вкарам в затвора този човек – никой няма право да обижда, да раздава юмручно правосъдие. Аз като частно лице водя дело срещу Марешки, а покрай случая държавата вече води разследване, което „установява една много сериозна група”. Като почне делото, ще стане ясно за какво говоря. Има използвани СРС, има установени много сериозни нарушения, вдигна леко завесата Костадинов. Имах разговори с десетки аптекари – нека журналистите видят как се конкурира веригата на Марешки и всички останали аптекари. За нелоялна конкуренция, за притискания – оплакванията срещу Марешки са десетки, обясни Костадинов. И добави, че тези сигнали не са свързани с държавното дело срещу Марешки, което предстои.

Силно се надявам този човек да получи наказание за това, което направи, завърши Костадинов. Живеем в страна, в която всички знаем какво става и не можем да го докажем, подчерта той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com