Серия поредна от сагата "Марешки" - Върховният съд му дал имот

10328
Серия поредна от сагата "Марешки" - Върховният съд му дал имот
Снимка: БГНЕС

Крадецът вика „Дръжте крадеца”. Това заяви по адрес на варненския общински съветник Костадин Костадинов аптекарският бос Веселин Марешки в сутрешния блок на Нова телевизия.

Марешки заяви, че собственикът на пицарията, заради която той стигна до съд, е твърдял, че Марешки го е ударил. Въпросният собственик се казва Тони, а решение на Върховния съд показвало, че имотът всъщност е на Марешки – по думите на аптекарския бос. Пицарията абсолютно незаконно е изградена на наш имот и най-нагло ми казва да докажа, че съм собственик – при решение на Върховния съд, казва Марешки. А собственикът – Тони, не иска да ми плати наем.

Варненският съд забрани на Веселин Марешки да строи ваканционен комплекс

Варненският апелативен съд отмени определение на Окръжен съд Варна (ВОС) от 18 юни тази година и допусна обезпечение на „глоба&ld...

Защо Костадин Костадинов като общински съветник не сезира органите, не съдейства да бъде спрян токът, след като говорим за незаконен строеж, попита Марешки.

Същевременно наемателят на пицарията Асен Миланов заяви, че нямал нищо общо и ставало въпрос за изнудване от страна на Марешки със „знакови фигури от престъпния контингент”. Една от тях вече е задържана – Веселин Жеков, заради изнудване и организирана престъпна група, поясни Миланов. Убеждаваха ме да подкрепя Марешки, да му платя наем. Поисках документи, но г-н Марешки ми заяви, че не съм аз лицето, на което ще ги представи. Започнаха и заплахи, че ще ми затворят заведението, ще ми съборят балкона. Уведомиха ме, че трябва да платя 10 000 лева наем – ако не платя, щели да ми бутнат терасата. Това се случи още на следващия ден, заяви Миланов, който разказа, че дошъл самият Марешки с „една бригада”, които започнали събарянето.

Много е лесно да обвиняваш постоянно държавата, но най-накрая тя обърна внимание на г-н Марешки и си върши работата. Искрено се надявам да продължава така, каза Миланов.

Кухнята е незаконна, продължавате да я експлоатирате, това е написано в решението на съда, опонира Марешки. Ще представя абсолютно всички доказателства за връзките на Марешки с групата на Жеков, отвърна Миланов. Някой ще ходи в затвора, заяви аптекарският бос. Да видим кой, отговори Миланов. Последваха приказки на кого се обаждали аптекари и на кого – граждани, за да обвинявали другия.

Костадин Костадинов: Искам да вкарам Марешки в затвора

Трудно е да се коментират несвързани приказки – първо казва, че няма удар, после твърди, че може и да има, къде има. А въпросът с...

Попитан директно дали е заплашил, че ще събори терасата на пицарията, Марешки отговори, че той не се занимавал с това. Не ползвам имот на г-н Марешки, завърши Миланов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com