Водоем погълна две деца в с. Цани Гинчево

12354
Водоем погълна две деца в с. Цани Гинчево
Снимка: БГНЕС

Две момчета са се удавили в село Цани Гинчево, община Никола Козлево, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен. Вчера, 23 юни, в 20.21 часа в оперативната дежурна част на ОД на МВР-Шумен и оперативния център на ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението”-Шумен е получен сигнал, че в южната част на село Цани Гинчево в пространство, в което има вода са потънали две деца.

По данни на други деца, малко преди това 15-годишно момче от селото и 13-годишно момче, с постоянен адрес в град Девня, но живеещо с родителите си в селото са влезли във водата и потънали, като на брега са оставили дрехите си. На място са изпратени служители на РСПБЗН Каолиново и Районно управление „Полиция”-Каолиново.

Откриха мъртво дете

Момченце на 4 години е било намерено мъртво около 1 часа тази нощ в столичния квартал "Филиповци", съобщи БЛИЦ. Лекари подозират, че м...

На мястото на инцидента работи водолазен екип на ПБЗН от град Горна Оряховица. Водолазите са извадили телата им. Предстои да бъде извършен оглед от следствено оперативна група. Работата по случая продължава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com