CHAMBAO верни на Велико Търново

45189
CHAMBAO верни на Велико Търново

Горещата испанска група CHAMBAO се завръща до дни в България, за да разтупти сърцата на публиката във Велико Търново – на 22 юни, в ДКС „Васил Левски“, от 19:00ч.

След фурора в София, CHAMBAO обещават да направят грандиозен концерт за търновската публика. Музикантите са щастливи, че ще посетят отново прекрасното Велико Търново, тъй като предишния път нямали много време да се разходят из града. Сега, на 21 юни вечерта, пристигат директно след турне в Куба и отпътуват за подготовка на сцената в ДКС „Васил Левски“. Въпреки, че концертът няма да е наоткрито, заради времето, залата е доста просторна и ще може да се танцува. Отзивите от концерта в София са много екзалтирани. Феновете споделят, че това е най-добрият концерт на CHAMBAO, който са гледали в България. „Залата беше препълнена и всички танцуваха и се наслаждаваха на нашата музика!“ – това споделя вокалът на групата Ла Мари.

Лятото започва през юни с концерта на Chambao

Лятото на 2014-та започва с една любима дума – “CHAMBAO”! Любовта към юга ще зареди София на 6 юни, точно в началото ...

Не пропускайте да заредите лятото с настроение на на 22 юни, в ДКС „Васил Левски“,Велико Търново, от 19:00ч. с концерта на испанската фламенко-чил група CHAMBAO.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com