X
 
 

Инж. Добромир Добрев е сред големите победители в конкурса "Кмет на годината"

1353 0
photo of Инж. Добромир Добрев е сред големите победители в конкурса "Кмет на годината"
Снимка: община Горна Оряховица
Инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 в националния конкурс, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.

Отличието му бе връчено от министъра на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова тази вечер на официална церемония в зала 6 на НДК. Инж. Добрев спечели приза в раздел „Средна община”.

Тази награда е плод на много усилия и работа на екипа на Община Горна Оряховица. Благодаря на правителството, което подпомагаше развитието на нашата общината и на бизнеса, и през тези четири години инвестира в подобряване на общината. Тази награда е за всички експерти в общинската администрация. Вярвам, че всеки кмет работи в посока нашите общини да стана привлекателни и още по-добро място за живеене”, каза кметът инж. Добрев.

Кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев e носител на награда „Кмет на годината 2018”

След гласуване за избор на най-добрите градоначалници в националния конкурс, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg...

Заедно с инж. Добромир Добрев носители на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 в раздел „Малка община” е градоначалникът на Сливница Васко Стоилков, а раздел „Голяма община” - кметът на Монтана Златко Живков.

Припомняме, че през 2018 г. инж. Добромир Добрев също бе отличен с приза „Кмет на годината”.

Стотици хиляди българи участваха във вота за определянето на най-добрите градоначалници за мандат 2015-2019 година в конкурса на Портала на българските общини Kmeta.bg.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 22 ноември

Овен Днес ще ви се случи нещо хубаво. Не го търсете и не го дебнете, за да не се уплаши и да не избяга. Телец През този ден може да се решите да признаете...

Последно в Актуално