X
 
 

Да им се отнемат децата!

5791 10
Да им се отнемат децата!
Снимка: iStock/Guliver
Не, аз това държа да ви го кажа. На всяка цена. "За" съм деца да бъдат отнемани от родителите им. Насилствено. Идиотите не бива да имат достъп до възпитанието на деца, дори до своите. Когато порасте детето, когато премине в света на възрастните, ще може да посети идиота, да го разгледа отблизо и да се изплаши от мисълта в какво е могъл да превърне живота му този идиот. Ще ви говоря само за един такъв случай, макар че сред невежото англоезично население по света навярно има десетки хиляди такива случаи. Трябва да попитам в Тависток за статистика, те ми пращат мейли редовно. Джоли е на път да унищожи съдбата на дъщеря си. Тази същата кощрамба, дето я гледахме по билбордовете с едни такива съвършени дяволски роги, явно е умопобъркано създание. Да си играеш с дявола си има цена. Душевното здраве, а може би и телесното си отива безвъзвратно. Но какво е виновно детето, че се е родило в това „семейство“?

Затова ви казвам, ако имах тази власт, бих учредил международна организация, която да отнема децата от такива родители като нея. С наднационални правомощия. Влизат въоръжените агенти в скъпарската къща на Холивуд и прочитат решението – поради това и това, децата ви се отнемат. Вие не можете да бъдете родители, вие сте опасност за живота им, вие ги травмирате, увреждате, съсипвате, разбивате и отсега нататък няма да се докоснете до тях. Децата се докарват в Дома на отец Иван, примерно, и за тях се грижат нормални хора. Това, разбира се, няма как да стане в този свят. И дори не бих му обърнал внимание, луди хора много. Обаче то ми се натриса пред погледа вече втора седмица и е прекалено зверско, че да го отмина без коментар.

Ако беше някой друг съвършено неизвестен идиот, медиите нямаше да го разтръбят. Но „звездите“ са пред обективите постоянно и животът им е на показ. Това твърдение обаче не е общовалидно. Да сте чували някога нещо за личния живот на Ал Пачино? Явно Анджелина си е избрала животът ѝ да минава като в „Шоуто на Труман“, единствената разлика е, че камерата снима с нейно знание. Това е още един сигнал, че тая женица не е добре с нервите. Лошото е, че като „звезда“ има влияние върху обществото. И не само че съсипва своето „семейство“, но разбърква умовете и на по-простите, по-слабите, по-непорасналите зрители. И това също е престъпление на нейната сметка. Няма аз да я съдя, но поради нейната популярност съм длъжен да изрека високо, че не е нормална. Че и аз имам дъщеря на 13 години. Че тя е още дете. Че децата преминават през всякакви периоди. Че не може поради капризите на едно 4-годишно дете да вземеш решение да му се направи операция за смяна на пола. На това дете са му давали години наред хормонални хапчета – те вече са го увредили идиотите.

Жан-Жак Русо през 18 век пише книга за възпитанието. Следват го още много мислители и философи, стигнали са до всички полезни изводи как е нормално да възпитаваме децата си. Обаче Анджелина не чете дебели книги. Тя кара по методата „да бъде себе си“, като в нейния патешки мозък този израз е с особен статут. Виждали ли сте такива родители по супермаркетите и площадите, които не могат да накарат детето си да млъкне? То се тръшка, въргаля, крещи, реве – обаче е „себе си“. Не бива да му пречим. Нека си се развива естествено, без никакво насилие от наша страна. Тия родители не знаят, че това нещо като порасте, ще им отмъсти заради тази липса на граници, за която те носят цялата отговорност. И представете си какво се е случило вече на детето на тази ненормална жена и какво още го чака. Ще ви стане гадно. Тъпкали са го с хормони това момиченце. После ще се опитат да му присадят нещо като полови органи. Ще обявят на всеослушание, че операцията е минала успешно. Каквото и да означава това. Тези органи напълно функционални ли ще бъдат и до каква степен? Какво момченце ще бъде тя изобщо? Що за наглост от наша човешка страна – да се месим в Божиите дела? Що за безочие и падение? Няма дъно. Дори дяволът е учуден. Не се е надявал на такъв успех. Адът е вече на земята.

И големият проблем, истинският проблем е, че тези луди ни ги представят като модел за подражание. Не, не ни ги представят. Опитват се да ни ги наложат. Бавно и полека, с пропаганда те ще си прокарат „идеалите“, ще ни ги стоварят върху главите. След две десетилетия мнения като това тук ще бъдат забранени със закон.

Автор: Николай Фенерски

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Много добра статия!
 • Октомври Н.Р.Б. 6 Октомври Н.Р.Б. преди 1 месец Профил на трол?
  Нормални хора да ПАЗИТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА ОТ либералният УПАДЪК е ВАШЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Сериозно? Егати и плоската статия. Това ли ви е проблемът
 • Октомври Н.Р.Б. 4 Октомври Н.Р.Б. преди 1 месец Профил на трол?
  И в един СВЕТЪЛ ДЕН ,децата на БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДАТ ЖИВКОВЧЕТА. ЕДИН НАРОД , ЕДНА СТОМАНА , ЕДИН НАРОДЕН ФРОНТ И НЕКА СИЛАТА ДАРИ И МЛН МАЛКИ ЖИВКОВЧЕТА. БЪДЕЩИЯТ АВАНГАРД НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ. И ВСИЧКО ТОВА НЕКА БЪДЕ РЕАЛНОСТ. Либерали няма как да се впишете в тази конфигурация. Просто ви НЯМА.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Дегенерирал Дезертьор89, не закачай децата! Ти не си "Стомана", а си чурук дърво!
  : 3 !
 • Октомври 4.2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Ни най малко не закачам децата. За разлика от вас съм нормален. вие сте тези дето ги закачате и всячески искате да ги превърнете в ходещи зомбита отдаващи се на разврат , сексуални извращения/ като гейщината и всичко от този род/ и желанията да им свръшват във вавилонският МОЛ. Е , повече от ясно е , че СЪПРОТИВАТА срещу вас либерални Орки е на линия.
  : 4 !
 • Октомври Н.Р.Б. 3 Октомври Н.Р.Б. преди 1 месец Профил на трол?
  В началото на това десетилетие за първи път ви се покаха пробойните във вашият кораб либерали. В началото все още си мислехте , че всичко това е някаква шега. Сеха сте на фаза осъзнаване на положението макар и още да сте изключително нагло самонадеяни. Но , когато една политическа линия започва да се пропуква колкото и да се задържа то крахът е неизбежен. После ще дойде СТОМАНАТА.
 • Октомври Н.Р.Б. 2 Октомври Н.Р.Б. преди 1 месец Профил на трол?
  Крайната цел на Другарят Октомври е да изкорени упадъчният либерализъм и агресивният ислямизъм. Правя разлика между вас соросоиди и онези брадатите. Обаче тази разлика е в полза на брадатите. Вие соросоиди сте се превърнали в класически паразити и сте изключително опасни и коварни. За това срещу вас е нужна СТОМАНА. Генералната Битка идва обаче . И се налага безкомпромисно да бъдете см*зани та по виж още ›› сле спокойно да си ходя за риба.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Браво!
 • Октомври Н.Р.Б. 1.1 Октомври Н.Р.Б. преди 1 месец Профил на трол?
  НПО СТОМАНА ви припомня специално , че Генералната битка ИДВА. Или или ще бъде и във времето всякакви маневри ще бъдат все по невъзможни.
  : 6 !
Последно в Актуално