X
 
 

Правото на избор да станеш убиец

6823 7
photo of Правото на избор да станеш убиец
Снимка: iStock/Guliver
Ние, човеците, имаме всякакви права. Напълно неограничени. Можем да извършим абсолютно всяко едно нещо, което ни хрумне. Това ни е гарантирано от Създателя. Ако само за малко ограничи свободната ни воля, вече бихме били равни на животните. Без самоосъзнаване. Дарът на самоосъзнаването обаче е труден за понасяне. Ако все пак успеем да стигнем до него, да го приемем и да заживеем с него, да станем Човеци, ще трябва да кажем високо, че носим отговорност за абсолютно всичко. За всяка една своя постъпка. Правим секс (или любов) – това води до заразяване с живот.

Един тип решил да осъди родителите си затова, че не са се допитали до него и са го създали. И неговите права трябва да се защитят. Съдът да разгледа малоумното му желание и да се произнесе.

Вън религията от образованието!

Светска държава ли е България? Не се шегувам, питам се. Че не е държава, отдавна е ясно, но поне се броеше за светска. Щом обаче даде е...

Но да говорим за жените и техните свещени утроби. Те са си техни и са неприкосновени. Ние, мъжете, не разполагаме с такива. Когато жените и мъжете стигнат до коитус, има голяма вероятност от това да се създаде нова клетка с живот, от която да порасте ембрион, който е бъдещ човек и всички ние сме преминали през тази фаза. Тоест, всички ние сме преодолели желанието за аборт на родителите си. Не са станали убийци. Онзи, дето съди своите родители, съжалява за раждането си, но повечето от нас не съжаляваме, родили сме се и това е чудесно.

Животът е най-висша ценност. Животът на бездомниците, затворниците, престъпниците, децата в домовете също. Може и да не изглежда така за някого, но и техният живот е ценност. И то не по-малка от живота на който и да е друг човек. Няма по-ценен и по-малко ценен живот.

Затова нормалното е човек да не защитава смъртното наказание. И да смята аборта за убийство. За аборта носи вина колкото жената, толкова и онзи, който я е заразил с живот. Няма такова понятие като нежелана бременност.

Правихте ли секс? Желаехте ли го? Тогава не обиждайте бременността с такива определения. Контрацептиви, презервативи, всякакви средства и методи има да не се заразявате. И ако все пак се заразите, знайте, че това не е грип. Живот е. Колкото вие сте живи, толкова и онова там вътре в утробите е живо. То ползва тялото ви за временна квартира само едни девет месеца. После излиза оттам и почва да си живее самостоятелно. Може да го обичате, а може и да го изоставите, това е друг въпрос. Но да твърдите, че било свещено право да го унищожите, докато расте във вашето тяло, е като да твърдите, че можете да си убивате всекиго, когото не харесвате или ви пречи на комфорта. Съседът ми пречи, много шум вдига, дали да не го свитна? Ще бъде поправка на спестения от родителите му аборт.

Каракачанов и "окончателното решение" на циганския въпрос

Спомняте си, че конференцията във Ванзее, където се взима решението за окончателно решаване на еврейския въпрос, се случва през 1942, к...

Едно е да се възторгваш, че твоето тяло си е само твое, друго е да осъзнаеш истината и да я признаеш. Тази истина е от най-трудните за признаване. Защото разваля рахатлъка на човека, който е свикнал само на удоволствия. Да, ама от много плюскане се дебелее. От секс се бременее. Причина и следствие. Не може само кеф и гъдел. Няма такъв филм просто.

А вие ако все пак толкова искате да убивате, убивайте, никой не ви спира. Ни закон ще ви спре, ни па морал някакъв, кво е па тва. Имате правото да изберете да бъдете убийци. Но и ние имаме правото да ви казваме истината.

Автор: Николай Фенерски

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 14 потребители
 • от кога започва животът-цитати 4 от кога започва животът-цитати преди 8 месеца Профил на трол?
  ЕРЕМИЯ 1:Прочее, Господното слово дойде към мене и рече: 5 ПРЕДИ да ти дам образ в корема познах те, и ПРЕДИ да излезеш из утробата осветих те. Поставих те за пророк на народите. ПСАЛОМ 139: Защото Ти си образувал чреслата ми, Обвил си ме в утробата на майка ми. Твоите очи видяха необразуваното ми вещество; И в твоята книга бяха записани Всичките ми определени дни, Докато още не съществуваше ни е виж още ›› дин от тях.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Много интересно дали ако дъщерята на автора, жена му или някоя друга негова близка забременее без да го желае ще е толкова против? И друго интересно - всички пищите срещу абортите, но не и когато става въпрос за циганите, нали така, уважаеми двойни стандарти?
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Аз ти гарантирам, че ще е точно толкова против. Въстанието срещу аборта няма двоен стандарт. Абортът е убийство, без значение дали детето е предвидено, нередводено, негърче, циганче, българче, а малформации, без и пр. Никой няма право безнаказано д аотнема чужд живот. Никой! Не мога да разбера защо се ослушвате и не признвате очивидната истина- аборът е убийство! Науката е достатчно напреднала, за виж още ›› подвърди този факт. науката доказва, че сърцето почва да бие дни след зачеването, религията учи, че душата се ражда в мига на зачеването. Душата обитава сърцето. И религията и науката са единодушни, че щом сърцето работи, значи има живо стъщество. А щом има живот и насилствено отнемане, значи има убийство. Жениоите които правят аборти са убийци, онези, които ги подкрепят са съучастници в убийство. Това е.
  : 5 !
 • Жертва на аборта 2 Жертва на аборта преди 8 месеца Профил на трол?
  Много точна характеристика на проблема с абортите. Защото абортът така или иначе си е убийство, но убийство ненаказуемо по закон... Което не пречи да бъде морално неприемливо и осъдително в нормалните общества. И понеже тук в БГ властващият посткомунистически морал не върши работа, сме го докарали дотам, че броят на абортите многократно надхвърля ражданията. Всичко се плаща, и резултатът е, че см виж още ›› е най-бързо изчезващата нация в света!!!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Ако човешките закони не наказват убийството, то БОГ, който е създал човека ще ги накаже, ако не се покаят.
  : 4 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Браво на автора! Искам да допълня към чудесната статия, че хората имат свободна воля, но и носят отговорност пред ТОЗИ, който им я дал, как ще я уптребят. Цитат от Библията, Откровение 20:"12 Видях и мъртвите големи и малки, стоящи пред престола; и едни книги се разгънаха; разгъна се и друга книга, която е книгата на живота; и мъртвите бидоха съдени според делата си по написаното в книгите. виж още ›› 13 И морето предаде мъртвите, които бяха в него; и смъртта и адът предадоха мъртвите, които бяха в тях; и те бидоха съдени всеки според делата си. 14 И смъртта и адът бидоха хвърлени в огненото езеро. Това - присъдата за в огненото езеро е втората смърт. 15 И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той биде хвърлен в огненото езеро." В коя книга ще са имената на убйците, престъпниците на Божият закон? Да, ТОЙ дава свободна воля, но ако не спазваме на законите МУ, вечността ще бъде първо в ада, а след това огненото езеро! И тези, които правят аборти и жените, които искат да абортират-цяла вечност ще чуват писъците на неродените деца!Покайте се, все още сте живи и имате шанс за спасение(в името на БОЖИЯ СИН Исус Христос(ЯШУА ХА МАШИЯХ на еврейски).
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  pojelavam ti na teb sebepodobnite ti da ti go naporqt, a posle da jigosat na 4eloto ti do kokal (ta plasti4en hirurg da ne gi iztrie) "toq be6e moita ku4ka",spokoino na teb abort nqma da ti se naloji
  : 4 !