За простотията, разврата и сензацията

44545
За простотията, разврата и сензацията
Снимка: Thinkstock

За пореден път просташки клип взриви интернет. Видеото е заснето във фолк заведение във Варна. Главната героиня е младо, чисто голо (само по ботички) момиче, което бива заливано с алкохол от няколко мъже. Не е известно дали е пияна, дрогирана или и двете – можем само да предполагаме.

Не мисля да я обвинявам. Това го направиха много „зрители“ под клипа, който първоначално бе разпространен във Facebook. Не смятам и да ви давам линк, за да я видите и вие. Материалът е свален от социалната мрежа, но можете да го намерите, знаете как.

Азис, стресиран от побоя, празнува рожден ден сам

Фолкидолът чества рождението си само с дъщеря си Рая и майка й Гала. Стресът от побоя и опитът за отвличане са го стресирали, пише &bdq...

Ако жената работи или учи някъде, предполагам, че не иска да стъпи на тези места. Предполагам, че може би дори биха я уволнили. Предполагам, че родителите й се срамуват от нея, а приятелите й й се подиграват. Но това са само предположения.

Да, аз също смятам, че някой трябваше да я дръпне от сцената и да я качи на едно такси. Да, охраната също трябваше да се намеси. Да, ако мъжете не й обръщаха такова внимание, вероятно нямаше да се държи така. Определих клипа като просташки, защото всяко едно действащо лице постъпва именно по този начин.

И все пак фактите са красноречиви. Едно момиче се е забавлявало в дискотека. Забавлявали са се всички около нея. Пострадали няма.

Ясно е, че последиците може да са различни. Главната героиня може дотолкова да се засрами от постъпката си, че да изпадне в депресия, например.  Тогава ще има пострадали. От друга страна тя дори е в правото си да осъди хората, които са я снимали. С една дума може да стане от играчка-плачка.

Всъщност това е само поредната сензация, която още утре ще бъде забравена. Повече ме притесняват коментарите, които предизвика клипът, отколкото самото му съдържание.

Десислава извади нов хит на рождения си ден

Поп-фолк изпълнителката Десислава подари на феновете си новата си песен „Усещам” навръх рождения си ден – седми март....

В много държави хората се забавляват с далеч по-шокиращи неща. Обичат да се изхождат един върху друг, да организират чисто голи партита, оргии и т.н. Всеки трябва да е свободен да прави каквото иска, без да пречи на другите и разбира се на самия себе си.

Та за разтревожилите се, че „това може да се случи само в България“, заявявам, че се случва и на много други места. Развратът не вирее само в нашата държава, а е впит във всяко едно човешко същество. Просто трябва да има определени клубове, за хора, търсещи подобни зрелища.

Стига с черните прогнози, че това ще погуби държавата ни и ще спрем да съществуваме като нация. Стига сте нарочвали новото поколение, демокрацията, чалгарите, дискотеките, жените, мъжете, българите. Престанете да се отъждествявате с всичко лошо. Разграничавайте се от простотията, но не надигравайки се с нея.

Вярвам, че ако спрем да превръщаме всяка пошлост в сензация, тя малко по малко ще се задуши и умре. А вие?

Автор: Виктория Пенева

Мъже с полицейски униформи опитаха да отвлекат Азис

Скандалният поп фолк изпълнител Азис е бил нападнат от четирима мъже в полицейски униформи. Вероятно целта им е била да го отвлекат, но...

Снимка: Facebook

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com