България с шеста загуба от Световната лига, Русия пак ни би

9118
България с шеста загуба от Световната лига, Русия пак ни би
Снимка: bgvolleyball

България загуби с 0:3 (25:19, 25:20, 25:23) от Русия и втория си мач от Световното лига в Сургут. С това записа шеста поредна загуби в тазгодишното издание на състезанието. Едва ли някой е вярвал, че днес можем за бием Русия. Причината за загубата не е само в атаката, както заяви вчера селекционерът Камило Плачи. Срещу немотивиран отбор не е трудно да се победи, написа руски фен след първия мач.

Момчетата започнаха мача концентрирани, но не вярващи, че ще победят. Играта им с нищо не бе по-различна от първия мач. Вторият гейм, както в първия играта бе равностойна до 5:5. И в двете части българите повеждаха до средата на гейма, а след двадесета точка руснаците си правеха каквото искат.

Капитанът Алексиев: Имаме волейболисти, които за първи път играят срещу Русия

Мачът срещу Русия днес беше тежък. Това призна капитанът на националния отбор по волейбол на България Тодор Алексиев след загубата с 0:...

В третия гейм България имаше 2 точки преднина при второто техническо прекъсване, но за кратко. Съперниците бързо изравниха и поведоха. Българите се бориха за всяка точка – 22:23. Русия си взе гейма с 25:23.

Съперниците ни надиграха във всички елементи на играта. За трите гейма руснаците ни направиха 8 аса. Блокадата им бе по-ефективна, а също и началния удар и посрещането.

В крайна сметка няма за какво да се сърдим на Камило Плачи. Безсмислени са обвиненията срещу него. Който и треньор да е на неговото място няма какво да направи с това, което разполага България като волейболисти. Следващата седмица България гостува на САЩ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол