Данчо Лазаров: Някои от първия отбор ще доиграят мачовете в Евролигата

9650
Данчо Лазаров: Някои от първия отбор ще доиграят мачовете в Евролигата

Някои от волейболистките от националния отбор ще отидат в Б отбора и ще доиграят мачовете за Евролигата в Турция и Азербайджан. Това обяви президентът на Федерацията по волейбол Данчо Лазаров пред БНТ Свят по време на мача България – Турция от Европейската лига.

„Доволен съм от играта на този отбор и не мисля, че това е Б отбор. Някои от тези момичета ще отидат в националния отбор. По едно и също време има и Европейско първенство за девойки. Отдаваме голямо значение на първенството и за първенството няма да пътуват, това са Гергана Димитрова, Паскова и либерото Жана Тодорова. Очаквам от тях добро представяне на Европейското за девойки. Имаме последни мачове в Турция и Азербайджан от Европейската лига и някой от А отбора ще ги прехвърлим да изиграят тези мачове. А националният отбор ще участва на турнира Елцин. Следващата годна и при мъжете ще направим втори отбор. Единият ще играе на Европейската лига и европейска лига. Защото стесняването на кръга от състезатели, без да се видят в игрова обстановка, затруднява избора на старши треньорите. Сега Кузюткин ги гледа и ще реши кои да привлече в първия отбор”, каза Данчо Лазаров.

Антонина Зетова: Руските отбори с италиански треньори играят модерен волейбол

Бърз анализ на руския и италианския волейбол направи бившата националка Антонина Зетова след победата на България с 3:1 над Турция. &b...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол