Любо Ганев: От Константинов и Стоев, по-скоро съм за Пламен

81490
Любо Ганев: От Константинов и  Стоев, по-скоро съм за Пламен

Пътят на Пламен Константинов за поста селекционер на националния отбор на България по волейбол е разчистен. Стори го довчерашния старши-треньор Камило Плачи. Това, което си пожела Пламен Константинов стана.

Ако Плачи си подаде оставката може да поема националния, но ако някой си прави сметки да го смени и аз да поема, няма да стане. Така звучаха пожеланията на бившия национал, преди турнето на националите в Русия, САЩ и Сърбия за мачовете от Световната лига.

Федерацията се събира да решава за националите

Тежко събиране планира Българската федерация по волейбол в скоро време. Централата трябва да изчисти проблемите с мъжкия национален отб...

Треньорът на руската Губерния е фаворит на Българската федерация по волейбол за нов селекционер, съобщи и ТВ7. Освен него кандидати за поста са още Мартин Стоев и Найден Найденов, която най-малко вероятната кандидатура.

"Ние бяхме заедно 20 дни и подобно нещо не е обсъждано. Никой от федерацията не е повдигал въпроса за смяна на треньора. За мен беше изненада", коментира вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, който останал изключително изненадан от новината за оставката.

"Ако кандидатурите са на Пламен Константинов и Мартин Стоев, аз съм по-скоро за Пламен Константинов, защото той първо го прави с много голямо желание, влага не само много емоции, но и време", призна симпатиите си Ганев. Името на новия селекционер на страната ни пък ще бъде официално съобщено другата седмица, когато се събира Управителния съвет на федерацията.

 

Плачи връща Г. Братоев за мачовете с Русия

Разпределителят на националния отбор по волейбол Георги Братоев ще бъде върнат в състава за домакинските мачове срещу Русия този уикенд...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com