Само в Actualno.com: Петър Шопов влиза в щаба на Кузюткин

12572
Само в Actualno.com: Петър Шопов влиза в щаба на Кузюткин

Пловдивчанинът Петър Шопов е първото, станало известно име от щаба на новия селекционер на женския национален отбор Владимир Кузюткин, научи репортер на Actualno.com. Младият специалист в момента е помощник-треньор на мъжете на Левски бол. Той беше асистент и на Пламен Христов, който водеше женския тим на Левски Сиконко в периода 2008–2009-а година. Тогава "сините" дами станаха шампионки на България. Шопов, който е брат на съпругата на мениджъра в мъжкия национален отбор Владимир Николов - Мая, работи две години и като статистик в първенството на Азербайджан.

Както е известно, новият селекционер на женския национален отбор Владимир Кузюткин се съгласи да работи с български специалисти в щаба си. Това беше едно от условията на ръководството на федерацията, с което предшественикът му Марчело Абонданца категорично не беше съгласен. Щабът на Кузюткин ще е съставен от петима треньори. От федерацията предвиждат да има и "Б" национален отбор, който ще е с отделно треньорско ръководство. Днес Владимир Кузюткин е в Пловдив, където ще гледа плейофа между Марица и ЦСКА.

Владимир Кузюткин вече работи за България

Новият треньор на женския национален отбор по волейбол Владимир Кузюткин вече започна да работи за българската кауза. Волейболният спец...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол