X
 
 

След края на ерата Боби Михайлов и тази на Данчо Лазаров изглежда приключва, почти всички клубове против него

3210 0
След края на ерата Боби Михайлов и тази на Данчо Лазаров изглежда приключва, почти всички клубове против него
Снимка: БГНЕС
Голяма част от отборите във волейболната ни Суперлига са против настоящия и дългогодишен ръководител на родната федерация - инж. Данчо Лазаров. В това число влизат грандовете ЦСКА и Левски, както и шампионът при жените - Марица (Пловдив), съобщава "Спортал".

Клубовете искат да бъде свикано извънредно изборно събрание на Българската федерация по волейбол, след което да бъде избран нов ръководител за централата. Информацията допълва, че единствените клубове, които са в подкрепа на Лазаров и сегашното ръководство са Арда и Монтана.

"Вечният" Данчо Лазаров остава начело на българския волейбол

На заседание на Управителния съвет на БФВ президентът на централата Данчо Лазаров бе утвърден на поста си и ще остане начело на българс...

Припомняме, че съвсем скоро стана ясно, че бе свикано общо събрание от настоящите ръководни фактори, което да се проведе на 20-ти декември. Вицепрезидентът Любо Ганев заподозря, че тогава ще бъде направен опит той да бъде изхвърлен от управата. Освен всичко, Ганев и Лазаров са в публичен скандал.

Сформиран е и инициативен комитет, който се състои от представители на клубовете, които желаят промяна в българския волейбол. Оше по темата прочетете в SportLive.bg.

Actualno.com

Етикети: