Стоев иска 10 000 лв. от Матей за обида

11057
Стоев иска 10 000 лв. от Матей за обида

Мартин Стоев дава ход на заканата си от лятото, че ще съди Матей Казийски заради изказването му, че е "слаб треньор". Искът към звездата на италианския "Тренто" е за 10 хил. лв., разкри бившият национален селекционер на волейболния ни тим пред ТV7, предаде Стандарт нюз.

Според специалиста именно изявлението довело до отказа на федерацията да го назначи за наставник на мъжете. Стоев иска сумата от играча за пропуснати ползи. Както се знае, преди олимпиадата Стоев бе обявен за заместник на отказалия се от отбора Радостин Стойчев. След определението, което даде Матей на 14 юни на общото събрание на федерацията в Правец, ръководството се врътна на 180 градуса. И по-късно гласува доверие на Найден Найденов да води състава ни в Лондон. Сега обаче наставникът на "Левски" реши, че е време да отговори на удара и да потърси компенсация за клеветите и проваления си договор. Той е категоричен, че няма да ползва сумата за себе си, а ще я дари на подрастващите волейболисти "да си знаят, че те са им от Матей Казийски".

"Славия" търси 30 000 лв. от Казийски

30 000 лв. от Матей Казийски чака волейболният "Славия". Това разкри шефът на клуба Иван Сеферинов, предаде Стандарт нюз. "Завели сме ...

Днес "сините" излизат срещу финландския "Тампере" в първи мач от евротурнира за Купата на CEV. Двубоят е в зала "Христо Ботев" от 18,00 ч. В тима на Стоев са националите Георги и Валентин Братоеви, Христо Цветанов, Красимир Гайдарски, Симеон Александров и Златко Кьосев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com