Сърбия очаквано би с 3:0 България

113817
Сърбия очаквано би с 3:0 България

Сърбия победи очаквано с 3:0 (25:23, 25:21, 25:14 ) България и във втория си домакински мач за Световната лига в Ниш. С този успех съседите продължават битката за второто място в група В, което ще има осигури участие на финалите във Флоренция.

България пък записа 9 загуба. И вместо самочувствие, за каквото вече мечтаят националите ни, всички са психологически сринати.

Цецо Соколов: Бъдещето ми зависи от президента на Тренто

Диагоналът на националния отбор по волейбол и на италианския Тренто Цветан Соколов призна, че не знае къде ще продължи кариерата си сле...

Българите се бориха първия гейм, но не бяха убедителни, нито в мотивацията си,  нито с това, коeто показаха на мрежата. През целия мач националите ни не успяха да спрат атаките през центъра на сърбите, а тройната ни блокада, по краищата въобще не действаше на нападениeто на Атанасийевич.

Във втория гейм при 8:10 нервите на Камило Плачи не издържаха. Взе почивка и даде указания смръщен и на доста висок ток. До края на мача италианският селекционер приличаше на гръмоносен облак. Какви ли мисли са му минавали в главата?

Азереойл с трасферен удар, подписа със Страшимира Филипова

Азербайджанският волейболен клуб Азеройл подписа с националката Страшимира Филипова двугодишен договор. Клубът от Баку отдавна искаше б...

В третия гейм концентрацията в българския отбор въобще липсваше и сърбите поведоха с 20:9. Сърбите не ни биха, а ни размазаха.

България играе последните си два мача от Световната лига следващия уикенд, в зала Арена Армеец в София.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com