Владимир Кузюткин: Играхме много дисциплинирано

10000
Владимир Кузюткин: Играхме много дисциплинирано
Снимка: bgvolleyball

Треньорът на женския национален отбор по волейбол на България Владимир Кузюткин изрази задоволство от чистата победа на националките ни над Гърция с 3:0 в първия мач от европейската квалификация в София.

„Много съм доволен от победата. Направихме хубав мач. Играхме много дисциплинирано. Във волейбола дисциплината е определяща.Не толкова нападението, колкото игровата дисциплина. Момичетата изпълниха всичките поставени задачи”, каза той пред bgvolleyball.

Треньорът на Азербайджан: Момичетата не бяха готови за мача

Треньорът на националния отбор по волейбол на Азербайджан Фаик Гараев е бесен от загубата на състезателките. Те паднаха неочаквано с 2:...

„Не мога да кажа, че отборът на Азербайджан игра лошо. Просто в момента имат проблеми. При тях има много контузии. Затова те играха както могат на този етап. А волейболистките на Португалия - смятам, че те играха на върха на своите възможности. Даже съм изненадан от тяхната игра. Сега предстои среща с португалките. Като всеки треньор искам победа във всеки мач. Никога не давам прогнози за резултата в следващата среща. Това е спорт и не може да се каже по-отрано, какво ще стане. Искам добра игра и ако това стане ще победим”, допълни руският специалист.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com