Втори тур на местните избори в Македония

9103
Втори тур на местните избори в Македония

Втори тур на местните избори в Македония ще се проведе утре, 7 април, а днес е ден за размисъл, предаде Агенция "Фокус". В полунощ официално завърши предизборната кампания и започна денят за размисъл. В днешния ден гласуват болните, вътрешно разселените лица и затворниците. Изборният процес в неделя ще започне в 07:00 часа местно време (08.00 часа българско време) и ще приключи в 19:00 часа.

От общо 80 общини, втори тур ще има в 29, както и в град Скопие. Втори тур ще има в Арачиново, Берово, Битоля, Богданци, Бървеница, Бутел, Велес, Врапчище, Гостивар, Дебарца, Делчево, Гьорче Петров, Йегуновце, Кавадарци, Карбинци, Карпош, Кочани, Куманово, Лозово, Могила, Ресен Старо Нагоричане, Струга, Студеничани, Теарце, Тетово, Центар, Чаир, Чешиново-Облешево и Скопие.

Протест пред македонското посолство у нас: Не сме фашисти!

Десетки протестиращи се събраха днес пред сградата на македонското посолство в София. Недоволството е заради поругаването на паметника...

В Струмица ще се проведе повторно гласуване на първия тур в три избирателни секции. Повторно гласуване ще има и в една избирателна секция в община Долнени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com