Редовните прожекции в лятното кино в Ямбол продължават

20923
Редовните прожекции в лятното кино в Ямбол продължават
Снимка: Getty Images / Guliver

 

От днес (12 юли) лятното кино в Ямбол започва редовни прожекции всяка събота, които ще продължат до 4 октомври. Инициативата е на община Ямбол и е във връзка с големия интерес от страна на публиката.

Филмовият маратон се реализира с партньорството на София Филм Фест, в рамките на който ще се представят 13 култови ленти от българско, балканско и европейско кино. Началото е тази събота с прожекция на „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”. Входът за всички филми е свободен. През месеците юли и август прожекциите ще са с начален час 21.00, а през септември и октомври – от 20.00 часа.

Отварят отново лятното кино в Ямбол

След години разруха лятното кино в Ямбол отново ще отвори врати. Това заяви кметът на града Георги Славов, предаде "Фокус". Идеята е за...

Лятното кино бе възстановено в началото на юни и отвори врати по повод Деня на Ямбол. В тридневния фестивал, организиран отново в партньорство със София Филм Фест, Ямбол постави рекорд по посещаемост на лятно кино – с близо 800 зрители, които присъстваха на прожекцията на „Шменти Капели”, припомня пресцентърът на община Ямбол.

Извън утвърдената програма от 13 филма, на 23 юли (сряда) в Ямбол ще има прожекция и на един от емблематичните съвременни български филми – "Дзифт", в рамките на националната кампания „Лятно кино с БНТ1”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com