Силни валежи наводниха улиците на Ямбол

14380
Силни валежи наводниха улиците на Ямбол
Снимка: БГНЕС

Силна буря се изви над Ямбол през последния час. За минути улиците се превърнаха в реки. Проливен дъжд, примесен с градушка, се изля за около 20 минути над града. Централните улици заприличаха на реки.

Преди бурята над града около 16.00 часа, се изсипа отново силен дъжд. Така в продължение на час над града паднаха около 50 литра на квадратен метър.

Загуби за стотици хиляди за автокъщите след градушката

Загуби за стотици хиляди левове са понесли търговците на автомобили втора ръка след опустошителната градушка, която падна над София. Въ...

От полицията не съобщават за постъпили сигнали на телефон 112 и за наводнени жилищни сгради. В момента силата на дъжда отслабва, но продължава да вали, информира БНР.

Град е валял и в близките на Ямбол села - Кукорево, Веселиново, Завой, Могила. Няма информация за населени места без ток или вода.

Силен дъжд с градушка се изсипа този следобед и над Куклен. Техника от общината разчиства улиците, които за около половин час са се превърнали в реки. Ситуацията е овладяна. Към момента не са подавани сигнали за наводнени къщи или обществени сгради от силния дъжд.

Снимка: Архив

Буря и градушка оставиха 11 населени места в Ловешко без ток

Силната буря, която започна около 19 ч. и продължава до момента, е причината 11 населени места в Община Ловеч да останат без ток. Това ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com