Утвърдиха летния график на детските градини в Ямбол

15554
Утвърдиха летния график на детските градини в Ямбол
Снимка: БГНЕС

Целодневните детски градини в Ямбол ще работят с нов режим през летния период. Графикът е съобразен със степента на посещаемост в градините през лятото.

За периодите, в които отделни детски заведения няма да работят, на родителите е предложена алтернатива, обясняват от общината.

Отварят отново лятното кино в Ямбол

След години разруха лятното кино в Ямбол отново ще отвори врати. Това заяви кметът на града Георги Славов, предаде "Фокус". Идеята е за...

В ЦДГ „Радост” І сграда ще бъде затворена през юли и август, а втората ще функционира със сборни групи, в зависимост от посещаемостта. През юни в ЦДГ „Радост” в двете сгради ще функционират по две групи.За времето от 28 юли до 15 август ЦДГ „Пламъче” ще бъде затворена поради ремонтни дейности. За работещите родители, които нямат алтернатива за обгрижване на децата им през този период е предложена за ползване ОДЗ „Свобода”.

От 14 юли до 01 август няма да работи ЦДГ „Валентина”, алтернативата е посещение на ЦДГ „Щастливо детство”, която пък ще бъде затворена от 04 до 29.08. В ЦДГ „Свобода” през август ще бъде затворена втората сграда, а през юли няма да работят филиалът на ОДЗ и централната сграда. И през трите месеца – юни, юли и август, ще бъде затворена втората сграда на ЦДГ „Биляна”. От 04.08.2014г. до 22.08.2014г. детската градина няма да работи, предложена за ползване е ЦДГ „Слънце”. От 25.08 до 29.08 градината ще работи с четири сборни групи в сграда № 1 на детското заведение.

В „Червената шапчица” са предвидили поетапно затваряне на двете сгради – втората през август, а първата през юли. ЦДГ „Люляците” няма да работи през август, а вариант за родителите е децата им да посещават ЦДГ „Слънце”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com