В Хелзинкския комитет са мишки и отрепки

4640
В Хелзинкския комитет са мишки и отрепки

При всичко това, което става в Европа, е голяма излагация да ме обвиняват, че съм задържал потенциални убийци и атентатори, които налетяха да ме бият и искаха да нахлуят в България.

Това каза в сутрешния блок на bTV Динко Вълев от Ямбол, който днес трябва да се яви на разпит в Бургас за случая с мигрантите, които той задържа с голи ръце.

Петиция брани Динко Вълев от БХК

Стартира петиция в интернет, чиято основна цел е да защити Динко Вълев от Българския хелзинкски комитет(БХК). По-рано тази седмица от ...

"Това се случва на човек, който е направил нещо добро за родината си. Очаквам днес да ме подкрепят истинските българи. Хиляди хора се свързаха с мен и обещаха да дойдат в Бургас да ме подкрепят. И днес да се случи такова нещо на границата, отново ще постъпя така", категоричен беше Динко.

Той коментира и темата за обвиненията отправени му от Българския хелзинкски комитет.

"Тези мишки, тези отрепки, въобще не ми пука за тях. Да дойдат и да кажат какво се случи в Брюксел. Ако сега се случи същото нещо, пак ще реагирам така. Даже двойно по-силно и ще ядат бой. Фандък няма да пусна на никой. Ако ме бяха убили тогава, след 3 дена щяхте да ме забравите", категоричен беше Динко от Ямбол, цитиран от Novini.bg.

 

Българската медийна Динковщина

Младеж е бил пребит след скандал в дискотека в Студентски град. На място се оказал и боксьорът ни Кубрат Пулев, който помогнал на момче...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com