Гарга гарвану Очите не вади!

15591
Гарга гарвану Очите не вади!
Снимка: БГНЕС

"Заваляха съвети: не се намесвай, не взимай отношение, прехвърли отговорността на местната структура, трай си и не понасяй негативи заради решение на предишното ръководство на партията. Разбира се - категорично отхвърлих тези препоръки. И не само, че няма да послушам съветите - да си мълча и да се сниша, а много категорично ще заявя: няма наши, няма ваши. На този модел трябва да се сложи край". С тези прочувствени слова в личния си профил във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира случая "Бенчо Бенчев" - общинският съветник от Бургас, който беше арестуван като човек, приближен до Димитър Желязков-Митьо Очите.

Коментар на редактора

Пуснаха от ареста хванатите с Митьо Очите Бенчо Бенчев и Несрин Узун

Общинският съветник от БСП в Бургас Бенчо Бенчев и бившият депутат от ДПС Несрин Узун засега остават без обвинения за участие в организ...

Август е, нормално е наред с чупенето на температурни рекорди да има чупене и на тъпомерни постижения. И дори втората дисциплина дърпа по-здраво – лятото е малко хладно, поне в България, което предразполага към силни постижения.

Да видим сега какво НЕ каза Корнелия Честната, която винаги се бори със системата от лъжи, корупция и престъпност. Първо – кои са тези, които ѝ дават такива съвети? Публично да каже, щом ще е честна. Второ – след като на този модел трябва да се сложи край, да погледнем специално кой води БСП в Бургас? Г-н Евгений Мосинов съвсем не е фигура с по-малка популярност от "Ролс-Ройс"-а на Бенчо Бенчев. Другарката Нинова защо не вземе отношение за миналото на г-н адвоката като юристконсулт в Царево, при Петко Арнаудов? Интересно и защо преди 10 години беше изпробвана остротата на едни ножове точно по кожата на Мосинов? Нали сега гледаме репутацията? И дали такива като Бенчев и Мосинов са един и двама в червените редици – да питаме ли? Въпроси, въпроси - ако на всички бъде отговорено, на БСП колко членове ще ѝ останат?

Мила другарко – няма как хем лъвица, хем мекица. Всеки с капка мозък в главата отдавна е разбрал – единствените съществени разлики между партиите в парламента са в абревиатурата и в подхода. Едни предпочитат да вожд да разпределя суджуците, други пък я карат на принципа "аз вожд – индианец който ще". И в двата случая на данъкоплатците им текат очите!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

А защо Малкович не постави "Под игото"? Ще се съизмери с "Хъшове"

Случаят Даная или защо моралът е най-важен за едно общество

Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com