X
 
 

Хиляди консули - един премиер! (ВИДЕО)

10715 8
photo of Хиляди консули - един премиер! (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
"Взехме решение. Изпратихме го консул. Хиляди такива консули има. Има достатъчно езикова подготовка, множество награди. Вие не можете да изброите консулите в Европа". Така българският премиер Бойко Борисов коментира защо бившият председател на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев Димитров стана почетен консул във Валенсия.

При такова изказване (във видеото след 6:45 минута) в нормални държави изхвърчаш с 500 от публичния пост, който заемаш - тамън си изпробваш (ново)построената магистрала и колко всъщност асфалт има по нея. В България дори не чуваме, какво остава да се впечатлим, да се възмутим, да накажем - с недоверие там, където най-много боли.

Честно казано отдавна ми е омръзнало да коментирам наглостта и безочието на най-висшите ни политици, начело с другаря от Банкя. От говорене смисъл няма. След като избори след избори нищо не се променя, значи няма достатъчна сила за промяна. След като редовно кой ли не обяснява, че ако изборите променят нещо, щяха да ги забранят, но не дава и не се бори за друга алтернатива, значи няма проблем. Тези, които ги е гнус дори една думичка да чуят точно от устите на такива като Борисов и кръга около него плюс овехтяващата, но здраво крякаща "червена алтернатива", си въобразяват - мираж е, хей! Мираж е, типично наш - няма измъкване.

Честита испанска тераса - с мрамор от Банкя! Консулите няма да ги изброявам, няма и нужда - дори в кацата мед една лъжичка, хайде да не говорим по Борисовски, катран, проваля цялата работа! Но на г-н премиера задочно да му кажа - на медиите им е работа да питат, Вашата е да знаете! И като много знаете, колко точно награди има Пламен Георгиев и колко точно пари е конфискувал, без съдът да каже, че не трябва?

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 6 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  ПО-КРААДЛИВА УПРАВЛЯВАЩА ШАЙКА НЕ Е ИМАЛО ЗА ХИЛЯДОЛЕТНАТА ИСТОРИЯ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ! ВОГЛАВЕ С БАШ МУТРАТА! ВСЪЩНОСТ НЕ Е КРАЖБА А ГРАБЕЖ!!!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Има вид на умен и отегчен, а си е тъп пълен задник, както е известно!
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Що обиждаш на задник? По-скоро е пръдлив гъз :)
  : 0 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Хиляди избиратели будали и една куха тиква ! Куха ама не съвсем, защото е пълна със златото на Дънди (българското де, харизаното) !
 • Баси олигофрените у тоя сайт 3 Баси олигофрените у тоя сайт преди 2 седмици Профил на трол?
  Баце че ви бие спачки до Барселона и обратно! Само през уикенда, после става страшно!!! Че ви бие с кюлчета по кухите тикви!!! От по кило и некоя унция ....
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Никой да не гласува за мафията!!!!
 • българин 1 българин преди 3 седмици Профил на трол?
  Прост, по-прост, най-прост, тато и на върха ученикът му - тиквата от Банкя, толкова нагло, лъжливо и безпросветно говедо за премиер България не е имала, този кретен удари в земята един от най-славните червени боклуци - правешкият милиционер тато.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Бойкоооо,защо ги скри в испания и кон ще му бутне незаконната тераса....мафия
  : 4 !