Избити зъби и кръв на видео - това не е доказателство по закон

9706
Избити зъби и кръв на видео - това не е доказателство по закон

Три счупени зъби, сцепени устни, контузии в ръката – това е резултатът от спречкване на Околовръстното шосе при София заради спор на пътя. Според пострадалия две коли нарочно са го засекли и избутали от пътя, а трима мъже от въпросните автомобили го нападат, като единият го бие с палка, което ясно се вижда в ТОВА ВИДЕО!

Коментар на редактора

Бойко вече си има метла - остава само да я яхне

Метла, че да измете корупцията. Това получи за подарък от чистачките на Летище София премиерът Бойко Борисов след седмица на катарзиси....

Въпросните питекантропи са заснети достатъчно ясно и лицата им се виждат добре, за да бъдат мигновено осъдени. По неофициална информация те са от охраната на наркобоса Христофорос Аманатидис-Таки. Със сигурност обаче е ясно, че са охранители от частна фирма, а кой знае - може и да са минали през системата на МВР.

Само преди два дни лидер на малка политическа партия беше осъден за обида, но не и за клевета, защото е нарекъл "отровителя олигарх" шефа на "Асарел-Медет" Лъчезар Цоцорков. След като за такова нещо има присъда, каква трябва да е тя за изродите от видеото?

В България отдавна такива мутряги си мислят, че са над закона и действително е така, стига да са "гъсти" с някой "наш човек". Сегашният случай е ясен, но въпреки това - искате ли да се обзаложим, че съдът спокойно може да не зачете видеото като доказателство, просто защото според закона това не е специално разузнавателно средство (СРС) и съответно записът не може да е доказателство? И тогава бабаитите от клипа спокойно си тръгват - до следващия път, когато и отсреща вече може да извадят пистолет. Стига вече - писна ни да няма закони и да не се спазват, като ги има на хартия!!!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com