Янааки и съдебната реформа в Стрелча

7418
Янааки и съдебната реформа в Стрелча
Снимка: БГНЕС

"Изглежда трудните години на преход са дали своето отражение. Малцина са устояли на това нещо. Трябва да оценяваме както хората, които са запазили своята устойчивост, така и тези, които не са успели. Политиката спира до спалнята". Това заяви червеният депутат Янаки Стоилов по адрес на скандалния бивш кмет на Стрелча Иван Евстатиев, който е обвинен в изнасилване на непълнолетно момиче.

Коментар на редактора

SMS - SOS!

Никой от ВСС не бил казвал на Бойко Борисов какво предлагал Лозан Панов относно скандала "Двете каки". Това казаха вчера (18 януари) на...

Хубаво е да се види и отвъд думите на юриста Стоилов. Защото той хем хич и не подозира какви ги е вършил Евстатиев, за когото още преди десет години изплува информацията, че осигурил непълнолетни проститутки за руска делегация, хем го познавал още откакто били студенти. "Учудващо" тогава една от проститутките променя показанията си впоследствие и затова за Евстатиев съдебни последствия няма.

Когато познаваш някого от години, когато лобираш този човек да стане кмет, значи трябва да го познаваш достатъчно добре. И ми е трудно да повярвам на г-н Янааки, както казва журналистът Стойко Тонев (д-р Тони Филипов), че не бил и подозирал за Евстатиевата "тъмна страна". Нямал той, милият, информация как пиарката на Евстатиев държи на концесия два общински рибарника. Въобще Янааки, еманация на политическата ни класа, няма представа как стават нещата в нашата мила родина.

Г-н Янааки е по-добре да не обяснява. Защото той е пример за "дълголетие" като депутат - тези, безполезните, които гласуват както им каже "шефа". Тези, 240-те, които не са нужни, защото в България решават двама-трима най-много. А Янаакитата издигат Евстаиевци и като нищо съвсем скоро ще предизвикат съдебна реформа - на съдия Линч. Та може и те да допринесат за по-добър живот най-после всъщност.

 

Не си човек, когато пиеш лайна

Днес няма да си говорим за страха от това да те пребият на улицата и да няма и един човек, който да се втурне на помощ. Няма да говорим...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com