X
 
 

Колко още?

3293 2
photo of Колко още?
Снимка: БГНЕС
Имало различни начини за купуване на вот, като трудно можело в някои случаи да се каже дали говорим за престъпление или предизборна кампания. Не можете предварително да ограничите правата на който и да било, по подозрение, че ние го знаем и той имал някакви прояви – нали сме демократична държава. Дайте да спрем с това нещо – докато разчитаме на контрола на МВР, ние губим превенцията и поведението на зрителите не защото МВР ги гледа и ще ги накаже, а защото има закон, който трябва да се спазва.

Щом ги прочетете горните три изречения, сигурно ви звучат като рецепта за миш-маш. Така е – умствен миш-маш. Истинска мозъчна трепанация!

Българските политици - видовете според нюанса на миризливото кафяво

Изборно време е – сигурно сте разбрали или ако не сте, да знаете. Познати и недотам познати политически муцуни цъфтят по и от вси...

Може би сега се питате кой е авторът? Вътрешният министър Младен Маринов. Поредният на поста, който успява да впечатли с такива шокови откровения.

Който иска, може да коментира какво означават горните изказвания на Маринов – защото, нали, никой не ходи още на Запад и там, в Англия например, хич и не задържат преди футболен мач индивиди с досие в полицията. Аз вече нямам нерви. Мога само да повторя за пореден път едно – такива хора биват назначавани на най-важните постове за правосъдието и сигурността в България и заради това сме такава държава.

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Октомври 2 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
    За вас ачев и целият ЕКИП НАЙ МАЛКО 300 ГОДИНИ. ИНАЧЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ В ПОВЕЧЕ този да ви е г. секретар в някоя изолирана зона.
  • жжж 1 жжж преди 3 седмици Профил на трол?
    колко още ще търпян незаконното блокиране на софия?
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...

Последно в Актуално