Лайв във Фейсбук печели доверието на избирателя

11036
Лайв във Фейсбук печели доверието на избирателя
Снимка: Facebook - Бойко Борисов

Освен парламентарни избори през април и нов парламент, месецът беше белязан и от марката "Бойко Борисов във Фейсбук". Включване след включване, с дълги и напоителни обяснения за нещата от живота.

Малко преди служебното правителство да вземе властта, лидерът на ГЕРБ изостави за известно време "лайвовете". Даде ни малко почивка, но от средата на тази седмица пак е на линия!

Особено интересно беше вчера, 27 май – появиха се в кадър умни, учени младежи – кой в България, кой от чужбина, кой казващ как като България втора няма. Тези момчета също засегнаха темата с нещата от живота, като Борисов на подходящи места ги прекъсваше бащински – и логично взе да се лее все повече и повече всеки следващ път. Но така и трябва – хората като цяло са неблагодарни, забравят или даже не знаят какво беше при комунистите! Кой, ако не г-н Борисов, бодигардът на Тодор Живков, да им напомни и припомни, да им обясни и да ги предупреди! Доверие трябва, драги избиратели, доверие!

И понеже не вярвам, а едва ли и някой друг вярва, че това "лайв" включване ще е последно – "в събота” Лъчезар Борисов ще обяснява нещата от икономиката, ще взема да си помечтая какво още мога да видя от г-н Борисов в поредицата "Пътят, Истината и Светлината":

1. Лекари и медицински сестри – ГЕРБ. Ще ни обяснят как отлично сме се справили с пандемията. Второто място по надвишена смъртност в света ще бъде разяснено през вица за Рейгън и Горбачов, които бягали на маратон – Рейгън завършил първи, Горбачов – втори. В съветските медии новината е отразена със заглавие: "Спечелихме почетното второ място, Рейгън е предпоследен".

2. Пенсионери – ГЕРБ. Тук ще има разбор какво може да си купим с 50 лева. Примерно – 20-25 хляба, това си е цял месец храна! А ако искаш да си с привлекателна физика, може от по-квалитетни фурни тип "ръчно-домашна" да пазаруваш и по-малко да ядеш.

Строители – ГЕРБ. Стигате ли до Бургас по магистрала? И "Хемус”, и "Струма" кой ги подкара? Какво повече?!

Чиновници – ГЕРБ (макар и не само). Всъщност тук ... не знам. Що е то електронно правителство? Смърт за държавната икономика при добро изпълнение – толкова безработни ще останат! Затова има нужда да бъде разяснено колко много човешки съдби са това и колко от тях ще си намерят работа, ако трябва да идат да работят в частния сектор – там са лоши и търсят кой работи, работи, работи!

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

За всички има място под Феномена. В скута му - тоже

Завръщането на Борисов и Пеевски, в сглобка N2

Режим "ротация": Държавата-пумпал, завинаги въртяна без промяна

"Перфектният полицай" и неговите неприятели: войната между ГЕРБ-ДПС и ПП-ДБ ескалира

Разглобка: "Турски поток" пресъхва за пред хората

Като денонощен клекшоп: Инфинити парламент и така до края на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com