X
 
 

Малко суши, адвокати има ли?

2281 9
Малко суши, адвокати има ли?
Снимка: интернет
Тъй като примката около Кубрат Пулев се затяга и нищо чудно да се окаже, че ударът, който понесе от Кличко, ще се окаже по-лек от целувката с тази прекрасна дама Джени Суши, ние сме длъжни да проверим няколко вариации по темата. И то по-най-важния въпрос: кога сексуалното насилие е сексуално насилие.

Ето например няколко хипотези:

1) Първо зависи кой ще те целуне. Ако Джени Суши беше целуната от Леонардо Ди Каприо или Брад Пит, това не е сексуално насилие, а много сладко. Обаче като целуне разкървавен и мускулест българин, тогава вече говорим за сексуално насилие. Накратко: сексуалното насилие зависи от външния вид на насилника и може само заради определена конфигурация на чертите да мигрира от приятелска и романтична целувка до уронващо достойнството ти преживяване.

2) Вторият критерий е дали тоя дето те е целунал има кинти. Ако няма кинти, просто му биеш един шамар. Ако има кинти обаче, това моментално става зверско посегателство. 

3) Много зависи с кого говориш после. Суши с голям кеф си качва клипчето в нета, после и снимка в Instagram и не изглежда сякаш притеснена. После обаче й звънят крупните адвокати. Крупните адвокати споменават онези хубави суми, които все пак могат да се спечелят. Изведнъж на следващия ден Суши осъмва с друг акъл. Фриволното й поведение и тази веселяшко-разкрепостена усмивка изведнъж застива в сериозен депресиран поглед. Та целият минал ден е минал в адвокатската кантора, където й е обяснено на принципа на хипнозата: "Повтаряй след мен:

"Аз съм жертва на сексуално насилие".

"Аз съм жертва на сексуално насилие". 

Браво Джени! 

4) Ако това беше станало преди 10 години, нямаше да е сексуален тормоз. Едно време повече минаваха метър тия работи. С  #MeToo наоколо обаче вече се отвори цяло бойно поле на действие и това поле има много повече общо с лесното трупане на огромни суми от адвокатски дела, отколкото със справедливостта. Сега е и моментът изведнъж да изскочат страшно много потърпевши, които да кажат че през 1996-та година в дискотека в Студентски град Кубрат Пулев пак е направил тая работа и оттогава животът ти е напълно съсипан (странно как обаче се оказва съсипан точно през 2019-та, тогава чак си осъзнал, че е съсипан, през 96-та ти е било готино, щото тогава това беше супер)

5) Все пак ми се ще да се зададе един принципен въпрос. Въпросната Джени Суши твърди, че е третирана като сексуален обект. Но въпросната Джени Суши все пак - така ми се струва - е посветила немалка част от живота си и публичното си поведение, за да се превърне в сексуален обект. Има нещо много забавно в това Instagram-ът ти да е посветен на това как се снимаш гола и се покриваш със суши, да се нашибаш със силикон до врата, да отвориш приветливо деколтето, а после да се окажеш страшно фрустрирана от това, че някой е погледнал на теб като на сексуален обект. А като на какво да погледне - като на маса за суши ли? 

 

Автор: Райко Байчев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 19 потребители
 • българин 7 българин преди 9 месеца Профил на трол?
  Ей, съсипа ни т'ва Америката, нейни хора, за едно апртаментче, съсипаха най-честния и почтен милиционер в политиката, а сега и за една Цалувка отшумява един голям патриот готов да влезе и той в политиката, жалко, пострадаха двама от изявените и с качества "мъже" на България и двамата прости, тъпи и яко блъскани в главата, язък.
 • КУБРАТ, ДА БЕШЕ ИЗБРАЛ БЪЛГАРСКОТО! 6 КУБРАТ, ДА БЕШЕ ИЗБРАЛ БЪЛГАРСКОТО! преди 9 месеца Профил на трол?
  „Толкоз народ му се бил точил на Кобрата на сбирките на ЖГЕРБ, той Суши….и сега, вместо в Перник #With You, в САЩ - #MeToo“, така журналистката Кармелита Тонева коментира във социалната мрежа скандала около целувката на Кубрат Пулев.
 • Сър Стенли Ройс 5 Сър Стенли Ройс преди 9 месеца Профил на трол?
  Струва ми се, за цялата тая дандания, отново е виновен путин.
 •  5.1 преди 9 месеца Профил на трол?
  Струва ми се, че ти си руссоРОБ, нали ?
  : 12 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Абе......
 • Анонимен 3 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  ДРЕЙЕ МИ НА ....
 • Анонимен 2 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  От цялата работа ще отиде зян целия хонорар от победата на Кубрат! Най-малко! Каквото и да се коментира, в САЩ това не се изпуска!
 •  1 преди 9 месеца Профил на трол?
  Кобра ли си, смок ли си, обаче си много тъп.
 • сега ще има финансово ИЗПРАЗВАНЕ /пардон/ еякулация.... 1.1 сега ще има финансово ИЗПРАЗВАНЕ /пардон/ еякулация.... преди 9 месеца Профил на трол?
  По скоро е много бит и зашаматен, след което е боцкан с болкоуспокояващи от докторите и нещеш ли на пътя му се изпречва КРУЕЛА ДЕБИЛ с цялата си отврат/пардон/"прелест" и нашто момче се е подало на радостта от победата се е опитало да нацелува всички близко стоящи до него хора....
  : 5 !