X
 
 

Най-нетърпимото в политика Бойко Борисов

23897 51
photo of Най-нетърпимото в политика Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС
Със сигурност всеки може да изброи какво точно го дразни в лидера на ГЕРБ, който години наред е премиер на България. Конкретно обаче Бойко Борисов отново се наби в главите на все още интересуващите се поне малко от политика български граждани от началото на тази седмица (20.05 – 24.05.2019) – така че имах възможност да си опресня какво точно не понасям в политическата му личност. За троловете специално подчертавам – политическата му личност, не физическите му качества. И така:

Извърта като пумпал

Специално в интервюто за сутрешния блок на Нова телевизия Борисов така и не отговори на въпросите за жизнения стандарт в България. Не за състоянието на държавния бюджет, а за жизнения стандарт. Просто казано – за доходите на обикновените българи.

Не отговаря на истински неудобните въпроси

В Нова телевизия за партийните субсидии много-много не го питаха Борисов. Но дори някой да се престраши – ето ТУК един пример, отговорите са в стил "не съм виновен аз, комунистите и наследниците им бяха".

Вечният референ "предишните бяха"

Директно преминаване от точка 2 в точка 3. За партийните субсидии БСП били виновни, те приели закона. Не стана ясно кой точно закон според Борисов – пълното му наименование. И кога е приет – след като не е той, би трябвало да знае. А може би Борисов може да обясни как така "несъвършенство в законодателството" за по-големите с 6,5 млн. лева партийни субсидии годишно не се случи с размера на пенсиите или размера на обезщетенията за безработица? И кой всъщност има властта в България да променя законите?!

Кой ми нацапа гащите?!

Извън политическите виновници, за неуспехите се намират и други. Например, когато говорим за нещо сериозно като качеството на направеното на варненския булевард "Васил Левски" и то само като един от многото примери за такива инфраструктурни постижения (ще има ли някога момент в който няма нито един ремонт на АМ "Тракия", вълничките по АМ "Люлин" ще се изгладят ли или да чакаме вятъра да спре да ги прави, и т.н. и т.н.), се минава към дълбоки умозаключения, че срещу природата нищо не може да се направи. На това може да повярва само човек, който не е запознат с големите (а и не само) пътища в Западна Европа.

Бягството за конкретика

Обещания като това да има промяна на партийните субсидии в посока надолу Борисов е правил. Но никога не се ангажира с точен срок – кога точно? Има ли нужда да обяснявам какво възнамерява да прави човек, който обещава нещо, но не казва кога ще го изпълни?

И за да няма само сърдит плач с марка "ГЕРБ" (разбира се, че ще има), да уточня и какво не харесвам в официално най-големия му противник Корнелия Нинова. Не харесвам, че тя всъщност не му е противник, а помощник. Последният страхотен пример е опитът Борисов да бъде вкаран в "Апартаментгейт" заради една пристройка, при това в негов имот. Това е пример за дребнотемие и е лесно оборимо, но пък е отлична основа след това Борисов да припомня отново и отново как едикакво си било компромат срещу него, затова и всяка останала критика е компромат, макар изобщо да не е така. А за далеч по-важни неща - например дали прокуратурата няма да потърси има ли недекларирани доходи Цветан Цветанов и смята ли г-н Борисов, че трябва това да се направи "немедленно", г-жа Нинова е доста "разсеяна" ...

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 14 потребители

51 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 13 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  АчеФФ, толкова си тъп, че се налага аз да ти разяснявам: №1 Доходите зависят от ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА на бизнеса!? Не от ББ!!!! №2 Размера на субсидиите се определя от НС със закон! Не от ББ. №3 НС е приело закон позволяващ по-големи субсидии и това е обнародвано с подпис на Президента, а не от ББ! и.т.н. и т.н.!!!
 • Анонимен 13.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  О,О,О колко си тъп бе АчеФФ....
  : 8 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 12 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Каква ти чужда резидентура - нашенските платени лайкучки до един са наети да лаят срещу Борисов. Диригент им е Ивайло Ачев - главният българофоб и русофоб, който всеки ден съчинява и пуска по някой-друг памфлет срещу Борисов. А какво са А.А. и лайкучките? Плямпачи, които нищо никога не са направили. Да са построили 1 см път, да са сложили една тухла за нова детска градина, да са докарали едно евро виж още ›› пейско евро, един инвеститор? Не - само плямпат и ругаят човека, който строи България.
 • Боко Мазника от БРЕГ 12.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. Това са думи на Смешникът премиер Бойко Борисов през март 2012 година!!! Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и м виж още ›› асови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 15 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • ИМПЕРИАЛИСТ 11 ИМПЕРИАЛИСТ преди 3 седмици Профил на трол?
  Цялата чужда резидентура e активизирана максимално да плюе по ген. Б. Борисов. Това показва, че Борисов работи за България.
 • Долен пеераст в розовия храст ;) 11.1 Долен пеераст в розовия храст ;) преди 3 седмици Профил на трол?
  Тоя пръцко ли е генерал, бе кретен? Той и за полковник надали може да се класира! Но при тая обезценка на титли като доцент, професор, генерал, може и генералисимус да се произведе. А турчето вежди по едно време го сравни с Леонардо да Винчи??? Ще ме скъсат от смех Управляващите Дебили като цЕЦУ, бОКУ и шайка
  : 16 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.2 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. Това са думи на Смешникът премиер Бойко Борисов през март 2012 година!!! Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и м виж още ›› асови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 11 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.3 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  При управлението на ГЕРБ и ОП, нещата в страната са неспасяеми!!! Подслушване, репресии, псувания, заговори, интриги, простотии и др. !!! Смешникът Борисов със своята маша Цветанов докараха държавата до тази ситуация!!! Смешникът Борисов и Цветанов бавно и неотвратимо вървят към пандиза!!! В най-новата история на България само един факт е по-срамен от управлението на Смешникът Борисов и това виж още ›› е фактът, че Смешникът Борисов и Цветанов са още на свобода!!! Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 14 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.4 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  "Апартаментгейт" в имотите на властта, кой ще проверява проверяващите, от Прокуратурата и КПКОНПИ??? Съдът, Прокуратурата и КПКОНПИ са изпълнители на мафията!!! Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 10 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.5 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Няма подозрения – Мафията ГЕРБ и ОП плаща такса ”Спокойствие” на ДПС!!! Става дума за изнудване!!! Въобще не става дума за религия, а за задължения на всички български граждани, фирми, организации!!! Всички организации плащат своите данъци!!! Става дума за опрощаване на данъци, което е против конституцията и против здравия разум!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 7 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.6 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Депутатите от ГЕРБ, ОП и ДПС работят за дефектни закони - закони срещу законността в държавата, срещу Конституцията в държавата и следователно колкото по-дълго работят, толкова по-голяма вреда ще нанесат, но пък с това ще покажат краха на парламентаризма във вида, в който в България се е установил“!!!„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 6 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.7 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  В това Народно събрание всеки ден има сделки и задкулисие, егати националната сигурност. В случая за предстоящата сделка между Мафията ГЕРБ, ОП и ДПС, за Главното мюфтийство, не говорим за финансиране, а за опрощаване на дълговете на мюфтийството. От мюфтийството обясняват, че като им се опростят тези 12 млн. лева няма да се радикализират. Това нормално ли е? „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, О виж още ›› ставка, Оставка“ !!!
  : 9 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.8 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Мафията ГЕРБ и ОП са най голямата напаст върху Българския народ!!! Цигани, Бандите, Крадци, Убийци, Измамници, Лъжци и Манипулатори всички тези са в Мафията ГЕРБ и ОП!!! Мафията ГЕРБ и ОП се управлява от Смешникът Борисов!!! Дано скоро Мафията ГЕРБ и ОП да паднат от властта и всички те да влязат в затвора, където им е мястото!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ ! виж още ›› !!
  : 6 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.9 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Смешникът Борисов е с поведение на тотално объркан човек, на човек в паника, който се чуди на кого да прехвърли вината, както впрочем обикновено го прави!!! Смешникът Борисов за тези 10 /десет/ години винаги е стоварвал вината върху друг, от болната на здравата глава!!! Десет години под носа му са работили паралелни структури, ако това твърдение, което той казва, е вярно!!! Това е просто поразява виж още ›› ща новина!!! Такова беше и цялото му управление!!! В някакъв паралелен свят живее този човек??? „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 7 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.10 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Смешникът Бойко Борисов е прост премиер, при това и мутра мафиот, прости министри, прости управляващи - затова се разбират и поемат всичко, заедно с мезетата. За простите избиратели има време, ще дойдат избори и с големите субсидии - десетки милиони, които ГЕРБ е натрупала, ще си ги купи. Просто е !!! Проста държава !!!!!!!!!!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 5 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.11 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Групировката ГЕРБ и ОП действат като старите групировки - изнудват, крадът, присвояват нагло и още по-нагло слага лепенки ГЕРБ и ОП!!! Ако си от ГЕРБ и ОП ставаш за всичко, но проблемът е, че само съдии, прокурори, полицаите, тъпанари, мафиоти и мутри са в този отбор на мафията!!!! Проверки и обиски МОГАТ да се правят навсякъде, но трябва съдебно решение !!! Не може КПКОНПИ и полицаите да безчинс виж още ›› тват навсякъде !!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 4 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.12 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Мафия на ГЕРБ и ОП започнаха да използват създадената и контролирана от тях Специализирана прокуратура за сплашване, за заплаха, за публично унижение на своите противници!!! Опитват се да смажат тези, които показват как ГЕРБ и ОП - тази организирана престъпна група, разграбва България!!!. Това няма да спре умният български гласоподавател!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка виж още ›› “ !!!
  : 4 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.13 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  На 31.10.2013 г Йордан Цонев заявява в НС: „Бойко Борисов е мутра. Той е основател на СИК. Казвам го от трибуната на парламента и въобще не се притеснявам. Като говорите, че трябва да изчистим мутрите от България, трябва да почнем от вашия председател.) „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 4 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.14 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Най–големите глупости в България ги говорят Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов и Смешника Сидеров!!! Но няма как, да кажат нещо друго, защото са неграмотници!!! Нормален /трезво мислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 3 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.15 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Смешникът Бойко Борисов не спира да говори простотии, хвалби и лъжи. Също като при безразборното строителство навсякъде в страната. Не стига, че мафиотите на ГЕРБ и ОП ни ограбиха, но вече ни натрапват и какво да гледаме, слушаме и "ценим" !!! Обезличаването на нацията води до нейното намаляване, чувствително и безвъзвратно!!! Метастазите са обхванали всички области на живота у нас и виж още ›› населението няма защита от тях. Но защо българският народ, не иска да се защитава??? Но малкото борещи се с тях са все по-притиснати и безпомощни!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 3 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.16 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Смешника Бойко Борисов е крадец, лъжец и измамник!!! Докато Смешника Бойко Борисов е на власт, нещата в България ще стават все по зле и по зле!!! На Българският народ му трябва правителство, което да работи за българският народ, а не да краде и прогонва българите!!! България без ГЕРБ и ОП!!! Смешника Бойко Борисов и Цветан Цветанов в затвора!!!„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оста виж още ›› вка“!!!
  : 3 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.17 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Мафия на ГЕРБ и ОП е овладяла всички институции в държавата, както и всички медии. С малки изключения. Така омертата се спазва, но тя наказва всички. Унизена България се отдалечава все повече от Европейските ценности. Смешникът Бойко Борисов, без срам и притеснение ни унижава навсякъде по света. Наскоро дори и в ООН. Европейската сцена вече му е тясна. Смешникът Бойко Борисов не спира да говори виж още ›› простотии, хвалби и лъжи. Също като при безразборното строителство навсякъде в страната. Не стига, че мафиотите на ГЕРБ и ОП ни ограбиха, но вече ни натрапват и какво да гледаме, слушаме и "ценим" !!! Обезличаването на нацията води до нейното намаляване, чувствително и безвъзвратно!!! Метастазите са обхванали всички области на живота у нас и населението няма защита от тях. Но защо българският народ, не иска да се защитава??? Но малкото борещи се с тях са все по-притиснати и безпомощни!!„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 4 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.18 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Ако медиите не бяха слугинаж на смешникът Бойко Борисов, отдавна щяхме да сме го забравили смешникът Бойко Борисов!!!!! Смешникът Бойко Борисов си има платени социолози и политолози!!!!! На смешникът Бойко Борисов му дават всяка година по няколко милиона, за да си купува изборите!!!!! Смешникът Бойко Борисов си има партии, които уж са самостоятелни, а всъщност са негови филиали. Хайде народе из виж още ›› лизайте и вземайте съдбата в ръцете си!!!!! Боко и Цветанов в затвора!!!!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 3 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.19 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Мафия на ГЕРБ и ОП с храненето на медии с държавни или европейски средства срещу покупка на комфорт на определена политическа сила не е нова практика!!! Въпросът е, че с нашите пари ни убеждават, че управляващите са чудесни!!! И плащаме да бъдем лъгани. „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 3 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.20 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Такова хаотично правителство на ГЕРБ и ОП с такава лоша комуникация, не е имало от половин век насам!!! Някой съобщава, втори потвърждава, трети отрича, четвърти прилага и накрая нещо като нищо!!! Само полуграмотни субекти могат да не видят, тоталната неадекватност на не доучилият и смешник Бойко Борисов!!! Смешникът Бойко Борисов вчера беше в БКП и лижеше задника на Тодор Живков, днес е в ГЕРБ и виж още ›› лиже задника на смешникът Сидеров, на смешникът Каракачанов и на смешникът Симеонов!!! Изводът е, че Лизането на Задници е единствената постоянна черта на Смешникът Бойко Борисов!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 3 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.21 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Толкова много години за мафията на ГЕРБ и ОП излязоха хиляди факти за корупция, геноцид над българите, за прогонването им от родните им места и още много други, че не се разбира, защо тази мафия ГЕРБ и ОП са все още на власт и продължава да безчинстват!!!„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 5 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 11.22 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Смешникът Бойко Борисов като кмет съсипа гр. София и като министър председател съсипа България и ДОКАЗА единствено: 1. Че е елементарен и първосигнален човек със самочувствие и без грам покритие!!! 2. Че върти, като развален грамофон едни и същи глупости до втръсване!!! 3. Че вечно някой още му е виновен и крив!!! 4. Че е всичко друго но не и управленец!!! Неговата роля е не да решава проблемит виж още ›› е, а да ги създава!!! 5. Че не блести с интелект!!! 6. Че е човек, който не може да прочете една страница текст и затова бълва само глупости, в публичното пространство. 7. Че Лизането на Задници е единствената постоянна черта на Смешника Бойко Борисов!!! 8. Смешникът Бойко Борисов има кокоши мозък – „Кокошката има от 1 до 2 грама мозък”, тоест Смешникът Бойко Борисов има не повече от 2 грама мозък!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 4 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 10 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  НЕКАДЪРНИК ХВАЛИПРЪЦКО !!!
 • Боко Мазника от БРЕГ 10.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. Това са думи на Смешникът премиер Бойко Борисов през март 2012 година!!! Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и м виж още ›› асови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 4 !
 • Анонимен 10.2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  От БСП като сте "толкова кадърни и добри" защо се оставихте "ХВАЛИПРЪЦКОТО" да Ви ПЪРЦА 10 години и повече! Даже и на 26.05.19 пак ще ви пърца та ще Ви спука!
  : 1 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 9 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Тиквата се срамувал за това, което са направили ГРОБарите последния месец? Не така - през ЦЕЛИТЕ три мандата, кражби, предателства и далавери . Ау, ама просто да го съжалиш Мафиота, защото и той разбирал от срам . Долу тази управляваща хунта ГЕРБ, които закотвиха България за дъното, обезлюдиха я и докараха обикновения българин до просешка тояга !
 • Боко Мазника от БРЕГ 9.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. Това са думи на Смешникът премиер Бойко Борисов през март 2012 година!!! Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и м виж още ›› асови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 2 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Султан бокУ 8 Султан бокУ преди 3 седмици Профил на трол?
  Давам неколко милиарда на мойте ора официално за магистралки, те ми връщат половината неофициално, нема шменти-капели, всичко е точно! Раята да го духа!
 • Боко Мазника от БРЕГ 8.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. Това са думи на Смешникът премиер Бойко Борисов през март 2012 година!!! Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и м виж още ›› асови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 2 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 7 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Гласувайте за всеки друг, но не и за нациоанлните предатели от ГЕРБ ! Далавери и кражби за милиони а народа тъне в мизерия .
 • Боко Мазника от БРЕГ 7.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. Това са думи на Смешникът премиер Бойко Борисов през март 2012 година!!! Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и м виж още ›› асови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 3 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Бойко : Изгоних децата ви . Унищожих и съсипах страната ви . Заробих ви с милиарди заеми . Съсипах здравеопазване, образование и армия ! СТОПИХ ДЪРЖАВАТА ВИ С ДВА МИЛИОНА ! А вие пак дремете !!!
 • Боко Мазника от БРЕГ 6.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. Това са думи на Смешникът премиер Бойко Борисов през март 2012 година!!! Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и м виж още ›› асови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 1 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Има ли още някой побикновен българин, който да не е разбрал, че ГЕРБ ГРОБарите загробват България ? Хайде идете и гласувайте за Хунтата ГЕРБ, Мафиотите, които управляват България под диктовката на чуждоземни Господари ! България вече не е суверенна държава, тя е американска колония .
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Против съм да ни управляват чуждоземни господари ! Но като чета мнението Ви бих попитал : Само американците ли са такива ? Щото ми се ще , че имаме и други ! Или другите не са господри ? Аз бих казал - стига с господарите ! Европа и светът на времето се е съобразявал с нас ! И всички са ни яли попарата , когато е ставало въпрос за чест и достойнство ! Айде стига с политиканстването - който иска Из виж още ›› ток - да върви на Изток ! Който Запад - на Запад ! Аз си искам моята БЪЛГАРИЯ !
  : 2 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 5.2 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. Това са думи на Смешникът премиер Бойко Борисов през март 2012 година!!! Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и м виж още ›› асови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 1 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • българин 4 българин преди 3 седмици Профил на трол?
  Ачев, уважавам написаното от теб, но се съмнявам, че тиквата толкова може и словоблудства това, което си знае и едва ли разбира и може да отговори компетентно на сериозни въпроси, а и сам си каза "аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме", какво повече се очаква от него, а и ясно е кои го разбират, за тях всичко изречено от вожда е велико, проста рая ...
 • ciklop50 4.1 ciklop50 преди 3 седмици Профил на трол?
  Преди да стане Циклоп, този психично болен мутант - ciklop50 беше СТРАНДЖАТА а сега е "българин" !
  : 5 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 4.2 Боко Мазника от БРЕГ преди 3 седмици Профил на трол?
  Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме. Това са думи на Смешникът премиер Бойко Борисов през март 2012 година!!! Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и м виж още ›› асови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 1 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Нагоре