X
 
 

Спасението от шайката – еврокаторга

8636 4
photo of Спасението от шайката – еврокаторга
Снимка: БГНЕС
Покрай Изборния кодекс лека-полека почнаха да се появяват и новини за евроизбори. Валери Симеонов вече е номиниран за кандидат, Бареков почна да мисли какво ще прави след два месеца и половина – политическият живот си върви все така хлъзгав и мазен, все така скучен за обикновените хора.

Като се замисли обаче човек, евроизборите всъщност дават уникален шанс – да станат евродепутати тези политически пиявици, които иначе точат кръвчицата ни и тази на България. Европейският парламент е перфектно място – хем е далеч от тук и не се чува твърде често, хем няма как нашенските ганьовци да го наредят целия с калинки и купен вот, хем не се занимава с прякото управление на България. А и не е лошо да си евродепутат – на Бареков като му беше такава каторга, защо не отстъпи мандата и не стана учител още през 2012 година?

Всички ще спечелим, ако Бойко Борисов, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, Волен Сидеров, Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ, Веселин Марешки и по-приближените им вкупом идат в ЕП - поне за един мандат, а ако са повече, "ще падне такъв живот ...".

Змийско зомбиране

Коя е най-важната новина в България дотук през седмицата? Ако гледате "традиционни" телевизии, новина номер едно е избягала в търговски...

За съжаление там местата ни са 17, но пък от друга страна и това донякъде е хубаво – така реално можем и избори да проведем. Защото със сигурност 17 места са малко да пратим всички, които трябва да са далеч от България. Затова правим референдум за единна листа, с изброени всички участници в Народното събрание и Министерския съвет и всеки гласува кой да иде в Европейския парламент. Първите 17 печелят, печели и цял народ!

А на следващите евроизбори пак така – и току виж сме се пооправили. Ако не сами, то на ЕС бързо би му писнало от 17 като Борисов или Сидеров, или Нинова и нищо чудно най-накрая да ни колонизира като хората.

Да не забравя – в листата влиза и Доган, поради заслуги за цялостно творчество! Да погледна и кога са изборите и за руския парламент – Георги Първанов и Румен Петков със сигурност ще са прекрасни кандидати и моментално ще получат широка подкрепа! Поне там мандатът спокойно може да е доживотен!

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители